Facebook Pixel Για αυτό ελπίζουν για συμμετοχή του Τάισον στη ρεβάνς με ΠΑΟ στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-20 09:47:00

Για αυτό ελπίζουν για συμμετοχή του Τάισον στη ρεβάνς με ΠΑΟ στον ΠΑΟΚ - Ελπίδες από το ΦΑ της Τούμπας

Sportdog Team
Για αυτό ελπίζουν για συμμετοχή του Τάισον στη ρεβάνς με ΠΑΟ στον ΠΑΟΚ - Ελπίδες από το ΦΑ της Τούμπας

Στον... αέρα είναι η συμμετοχή του Βραζιλιάνου στο ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως όσα έχουν σημειωθεί στο φύλλο αγώνα του πρώτου ματς κάνουν τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά αισιόδοξους.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ περιμένει να μάθει την απόφαση της επιτροπής εφέσεων για την τιμωρία του Τάισον, για να μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει ο Λουτσέσκου στον αγώνα ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό…

Αρχικά, ο Τάισον (όπως και ο Μπακασέτας) τιμωρήθηκαν με δυο αγωνιστικές, αλλά τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο ρέφερι, μπορούν να προσβληθούν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός), κάτι που έγινε, δεδομένου ότι τους απέβαλε με την υποσημείωση για “έργω εξύβριση”, κάτι που σημαίνει ότι είχαν έναν διαπληκτισμό με τα χέρια.

Δεν γράφει για γροθιές ή για ξύλο που έπεσε (γιατί δεν συνέβη κάτι τέτοιο) και έτσι υπάρχουν ελπίδες ότι μπορεί να αλλάξει η τιμωρία, να μειωθεί στη μία αγωνιστική και ο Τάισον να μπορέσει να παίξει το βράδυ της Τετάρτης στη Λεωφόρο, όπως άλλωστε και ο Μπακασέτας.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αλλάζει όλα ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Επιστρέφουν δύο... κομμένοι - Κίνηση έκπληξη μετά τον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags