Γιάννης Σταυρίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διαιτητής όπου και αναφέρθηκε στις επίμαχες φάσεις της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 1, υπογραμμίζοντας πως θα έπρεπε να έχει αποβληθεί ο Πασχαλάκης αλλά και να μην μετρήσει το γκολ του Ντεσπόντοφ.

Αρχικά για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη: «Είναι λάθος που έβγαλε κίτρινη κάρτα μόνο στον Μπράντον, θα μπορούσε να είχε δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πασχαλάκη και να αποβληθεί βάσει του κανονισμού».

Για το γκολ του Κωνσταντέλια και αν υπήρχε φάουλ στην αρχή της φάσης: «Στο γκολ του ΠΑΟΚ βλέπουμε τον Κωνσταντέλια να κάνει φάουλ, με τον βοηθό να ειδοποιεί τον διαιτητή ότι υπάρχει φάουλ στην αρχή της φάσης και στη συνέχεια να επιτυγχάνεται το γκολ, ωστόσο βάσει των όσων βλέπουμε VAR και διαιτητής συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει παράβαση, ωστόσο για εμένα θα έπρεπε να το δούνε όπως έγινε στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ατρόμητο».

Για το πέναλτι και την αποβολή στο παιχνίδι της ΑΕΚ: «Δεν είναι κόκκινη κάρτα καθώς η κλωτσιά γίνεται εκτός περιοχής, είναι φάουλ και κίτρινη. Σε περίπτωση που υπήρχε τράβηγμα και ο παίκτης έπεφτε στην περιοχή θα μπορούσε να υπάρχει πέναλτι και κόκκινη», είπε ο Γιάννης Σταυρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αλλάζει όλα ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Επιστρέφουν δύο... κομμένοι - Κίνηση έκπληξη μετά τον ΠΑΟΚ