Facebook Pixel ΑΕΚ: Επιστροφή Σιμάνσκι σε χρόνο ρεκόρ! Μπήκε στην εξίσωση για Λαμία
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-20 17:27:00

Επιστροφή Σιμάνσκι σε χρόνο ρεκόρ! Μπήκε στην εξίσωση για Λαμία

Sportdog Team

Ο Πολωνός μέσος συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Αλμέιδα για το ματς του Σαββάτου.

Επιστροφή σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε ο Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός μέσος στα τέλη του Ιανουαρίου απέκτησε πρόβλημα στον τένοντα του μηριαίου, ψηλά στο αριστερό πόδι με αποτέλεσμα η επιστροφή του να υπολογιζόταν σε τέσσερις με έξι εβδομάδες, δηλαδή κοντά στην έναρξη των πλέι οφ. Ο 28χρονος χαφ όμως διέψευσε τις ιατρικές εκτιμήσεις και επανήλθε νωρίτερα.

Ο Σιμάνσκι φώναξε παρών στην προπόνηση της Τρίτης, έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, για το ματς του Σαββάτου, στη Λαμία, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. Ο Πολωνός έλειψε στην ομάδα του «Δικέφαλου» αετού 5 αγωνιστικές (Ατρόμητος, ΟΦΗ, Αστέρας, ΠΑΟΚ, Κηφισιά). Είχε να αγωνιστεί από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 14 Ιανουαρίου.

Τα παιχνίδια που έλειψε ο Πολωνός τον αναπλήρωσε ο Γιόνσον, με εξαίρεση την εντός έδρας αναμέτρηση με Αστέρα, όπου λόγω της τιμωρίας του Δανού, ρόλο κόφτη στον άξονα ανέλαβε ο Πινέδα. Όπως και να έχει ο Σιμάνσκι, ο οποίος μετρά φέτος 24 συμμετοχές με 4 ασίστ, έλειψε σε ματς, όπως αυτό της Τούμπας, με ΠΑΟΚ, όπου η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 1-1. Αυτό είχε παραδεχτεί και ο Ντέμης Νικολαΐδης, όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω βίντεο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags