Facebook Pixel Το... φωνάζει παλαίμαχος του Άρη: "Θέλω ΠΑΟΚ στον τελικό"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-21 19:58:00

Το... φωνάζει παλαίμαχος του Άρη: "Θέλω ΠΑΟΚ στον τελικό - Αργήσαμε να πάρουμε μπρος"

Sportdog Team
Το... φωνάζει παλαίμαχος του Άρη: "Θέλω ΠΑΟΚ στον τελικό - Αργήσαμε να πάρουμε μπρος"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε στο Κύπελλο, που σημείωσε ότι θέλει αντίπαλο στον τελικό τον Δικέφαλο του Βορρά.

Γιάννης Ζαραδούκας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής μιλώντας για τον τελικό του Κυπέλλου, στον οποίο ο Άρης βρίσκεται ήδη με το... ένα πόδι, εκφράζοντας ανοιχτά την επιθυμία του να βρεθούν οι «κιτρινόμαυροι» απέναντι στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, έκανε τις δικές του προβλέψεις και για το Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ.

Για τον αντίπαλο που θα ήθελε να βρεθεί απέναντι στον Άρη, στον τελικό του Κυπέλλου: «Με τον ΠΑΟΚ θέλω. Είναι η κόντρα της πόλης, χρειάζεται να γίνει εδώ. Και οι οπαδοί το βλέπουν τελείως διαφορετικά, το λέω από άποψη καζούρας. Είναι αλλιώς να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό και αλλιώς τον ΠΑΟΚ. Η πόλη αξίζει αυτόν τον τελικό με αυτό το ντέρμπι.

Καλύτερα όμως να γίνει πχ σε μια Λάρισα. Φοβάμαι τη Θεσσαλονίκη σε αυτό το κομμάτι και τη παρουσία του κόσμο. Έτσι όπως βλέπουμε το ποδόσφαιρο, έχει γίνει ένα ριστάρτ στα πάντα. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην υπάρχει παιδεία.

Νομίζω τι άργησε να πάρει μπρος ο  Άρης, χάνει λίγο στην αρχή μέχρι να βρει τα πατώματα. Αλλά επειδή είναι μεγάλη ομάδα, πάντα βρίσκει τον δρόμο του. 

Μονόδρομος είναι το Κύπελλο, ο Άρης σιγά σιγά θα αρχίσει να κοιτάει και πάλι την Ευρώπη. Είναι μια ανταμοιβή  και για τον πρόεδρο και για όλα αυτά που έχει κάνει. Φαίνεται ότι κάνει κάτι καλό».

Για την ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: «Νομίζω ότι μετά το Σοκ με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ αλλά και ο Παναθηναϊκός με τη γκέλα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, που θα κριθεί στο γκολ. Το βλέπω ισοπαλία.

Είναι και οι δύο ομάδες υποψιασμένες, είναι ένα ντέρμπι με πολλές σκέψεις. Το βλέπω και για παράταση.Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει το πρόσωπο που έχει. Είναι πολύ καλοδουλεμένες όμως και οι δύο ομάδες. Δεν μπορείς να κρίνεις αυτά τα παιχνίδια, γιατί είναι ντέρμπι», είπε ο Γιάννης Ζαραδούκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ανακοίνωσε" τα άσχημα νέα για Ολυμπιακό ο Κονσεϊσάο - Νέο τρελό σενάριο για διπλή ρήτρα σε Κάρμο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags