Βασίλης Μωυσίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης  μιλώντας για τη σύλληψη του 23χρονου οπαδού που έριξε δύο κροτίδες εντός και εκτός του γηπέδου της Τούμπας, στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής (18/02) με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, μίλησε και για τα νέα μέτρα τα οποία χαρακτήρισε... «ημίμετρα» και κρίνει πως δεν θα είναι αποτελεσματικά.

«Επειδή ήμουν και εγώ στο γήπεδο εκείνο το βράδυ, δεν ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες συνελήφθη ο 23χρονος οπαδός. Αν δηλαδή τον έπιασαν κάμερες ή οι άνδρες της αστυνομίας για να τον συλλάβουν αργότερα. 

Δεν ξέρω αν ήταν υπέρμετρος ζήλος της αστυνομίας, ή αν υπήρξε κάτι άλλο. Ότι εστίασαν στο να τον πιάσουν και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Μακάρι να συνετιστούν οι οπαδοί όλων των ομάδων για να βρει το ταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον δρόμο του.

Εγώ είχα πει από την αρχή ότι είμαι αντίθετος με τα νέα μέτρα. Είναι ημίμετρα και στοχοποιούν συγκεκριμένους συλλόγους. Εγώ είμαι φίλαθλος συλλόγου Θεσσαλονίκης, δεν είμαι οπαδός. Όμως πίστεψα και πιστεύω πως δεν θα αποφέρουν καρπούς. Ήταν μια γρήγορη και βιαστική απόφαση της κυβέρνησης. Από την πρώτη στιγμή βγήκα και είπα ότι δεν θα φέρουν αποτελέσματα
», είπε ο Βασίλης Μωυσίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άδικη κριτική σε Αταμάν - Θα ξεχάσουν όλοι το χαμένο Κύπελλο όταν... - Final 4 με ΠΑΟ και χωρίς Ολυμπιακό"!