Facebook Pixel Μίλησε για όλα ο Αναστόπουλος - Ατάκες για ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Σαμάτα
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-22 18:57:00

Μίλησε για όλα ο Αναστό: "Θα πει ο ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ έπαιξα καλύτερα να περάσω;" - Τρομερή ατάκα για τον Σαμάτα

Sportdog Team
Μίλησε για όλα ο Αναστό: "Θα πει ο ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ έπαιξα καλύτερα να περάσω;" - Τρομερή ατάκα για τον Σαμάτα

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και αναφέρθηκε στη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Δικεφάλου του Βορρά.

Νίκος Αναστόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου μίλησε για τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, τη διαδικασία των πέναλτι αλλά και τον Αλί Σαμάτα για τον οποίο σημείωσε ότι δεν γίνεται να πηγαίνεις απροετοίμαστος στον πόλεμο.

Αρχικά ανέφερε για τη διαδικασία των πέναλτι: «Όταν πιάνει τρία πέναλτι ο τερματοφύλακας του αντιπάλου, δεν μπορούμε να μιλάμε για ανικανότητα μόνο των εκτελεστών. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τα πρώτα 5 έδειξαν ότι δεν έχουν ψυχολογία στις εκτελέσεις. Για να εκτελέσεις πέναλτι δεν είναι εύκολο, είναι θέμα ψυχολογίας. Είδα ότι μετά τον πρώτο κύκλο εκτελέσεων δεν ήταν έτοιμοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ήταν πέναλτι αυτό που εκτέλεσε ο Ντεσπόντοφ; Ο ΠΑΟΚ μου έδειξε ότι δεν ήταν έτοιμος στη διαδικασία».

Για τις εκτελέσεις των παικτών του ΠΑΟΚ: «Οφείλεις να προετοιμάσεις τους παίκτες σου ότι απέναντι έχεις έναν σπεσιαλίστα τερματοφύλακα στις εκτελέσεις πέναλτι και θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ γιατί έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση και δεν άφησε τον Παναθηναϊκό να κάνει φάση. Τι να το κάνω όμως ότι έπαιξαν καλύτερα; Θα πάνε στην ΕΠΟ να πουν έπαιξα καλύτερα, δώστε μου την πρόκριση;»

Για τον Αλί Σαμάτα: «Λέω απλά ότι υπάρχει μία δικαιολογία ότι γλίστρησε. Πας στον πόλεμο ανέτοιμος ; Τι γλιστράς ; Δεν είδε το γήπεδο ότι ήταν μούσκεμα από τη βροχή ; Φάνηκε ανέτοιμος».

Για έναν πιθανό τελικό Παναθηναϊκού - Άρη: «Όταν θα γίνει ο τελικός θα δούμε σε τι κατάσταση είναι οι δύο ομάδες, δεν είναι σαν το μπάσκετ. Σε ένα παιχνίδι μπορούν να συμβούν τα πάντα, παίζει ρόλο σε τι αγωνιστική κατάσταση θα είναι οι ομάδες».

Για την ευρωπαϊκή πορεία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού: «Εύχομαι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να περάσουν στην επόμενη φάση στην Ευρώπη , να προχωρήσουν και να κάνουν το όνομα της χώρας να ακούγεται στο εξωτερικό», είπε ο Νίκος Αναστόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει... τζάμπα top όνομα από Ολυμπιακό - Ούτε Φορτούνης ούτε Μασούρας - Φήμες για… κρυφή συμφωνία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags