Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Σένκεφελντ... φταίει για το blooper του Σαμάτα - Αντέδρασε ο Τσέριν στην ανακοίνωση Τερίμ πριν τον ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-23 17:40:00

Ο Σένκεφελντ... φταίει για το blooper του Σαμάτα - Αντέδρασε ο Τσέριν στην ανακοίνωση Τερίμ πριν τον ΠΑΟΚ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Ο Σένκεφελντ... φταίει για το blooper του Σαμάτα - Αντέδρασε ο Τσέριν στην ανακοίνωση Τερίμ πριν τον ΠΑΟΚ!

Τι συνέβη πριν την τραγική εκτέλεση του Τανζαανού φορ; Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει ένα απίστευτο παρασκήνιο από τη Λεωφόρο και γράφει για τα ρίσκα του Τούρκου προπονητή και όσα έγιναν πριν τη σέντρα του αγώνα

Αυτά που έγιναν την Τετάρτη στην "Λεωφόρο" θα περάσουν χρόνια για να ξεχαστούν, με τον "Ευαγγελιστή" να ασχολείται σήμερα με αποκαλυπτικά follow up. Ποιος ήταν ο "ηθικός αυτουργός" για το απίστευτο blooper στην τελευταία εκτέλεση πέναλτι του τρομερού ημιτελικού ΠΑΟ-ΠΑΟΚ; Ποιοι... κρύβονταν πίσω από τα διαδοχικά "όχι" του Σαμάτα στον Λουτσέσκου; Τι πραγματικά συνέβη με τον Τσέριν λίγα λεπτά πριν από την έναρξη; Και το νέο σκωτσέζικο ντους στον Γερεμέγεφ που δεν επηρεάζεται από τίποτα.

ΣΑΜΑΤΑ: Ήταν ο πιο σοκαρισμένος παίκτης του ΠΑΟΚ, μετά τα όσα συνέβησαν με τον Ραχμάν Μπάμπα. Κυριολεκτικά είχε παγώσει το μυαλό, η ψυχή και το σώμα του αφού εκτός από "ομόσταβλοι" στο ίδιο τσεχικό μανατζερικό Γραφείο (το οποίο είχε συμφωνήσει με τον Γιώργο Σαββίδη να τους έφερνε το καλοκαίρι πακέτο καταφέρνοντας πρώτα να μείνουν ελεύθεροι) είναι κι "αδέρφια". Για αυτό άλλωστε τον λόγο ο Σαμάτα (που ψυχολογικά ήταν... επιβαρυμένος κι από όσα είχε ακούσει στην Θεσσαλονίκη μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) δεν ήθελε να κτυπήσει πέναλτι κι αρνιόταν διαδοχικά τις εκτελέσεις μετά την αρχική 5άδα! Για αυτό και δεν κτύπησε ούτε το 6ο, ούτε το 7ο, ούτε το 8ο. Στο τέλος όμως, δεν μπορούσε να το αποφύγει αφού τελείωσαν οι διαθέσιμοι και έμεινε αυτός μαζί με τον γκολκίπερ Κοτάρσκι. Δεν ήταν δηλαδή θέμα επιλογής του Λουτσέσκου...

 

ΣΕΚΕΦΕΛΝΤ: Αποτέλεσε το... μικρό μυστικό,  έμμεσα έγινε η... αιτία , για να γλιστρήσει και να χάσει το τελευταίο πέναλτι ο Σαμάτα!!! Ο Ολλανδός κτύπησε το προτελευταίο πέναλτι του τεράστιου ημιτελικού της Τετάρτης και δεν ξέρω πόσοι αντιλήφθηκαν πως κι αυτός γλίστρησε αλλά ευστόχησε! Το γλίστρημα, οι τάπες του Σέκεφελντ, όμως, άφησαν το... αποτυπωμά τους στο βρεγμένο χορτάρι. Για την ακρίβεια προκάλεσε μια... μικρή λακκούβα στο σημείο του πέναλτι! Ο Σαμάτα, λοιπόν, που ακολουθούσε ως εκτελεστής, στην κατάσταση που ήταν (ράκος) δεν κοίταξε/δεν πήρε χαμπάρι την... λακκούβα που είχε σχηματιστεί στην "βούλα" και την πάτησε αφού πήγε μετά και... έπεσε μέσα! Ο Τανζανός γλίστρησε γεμάτα όμως, σε βαθμό που.. κωλοκάθησε στο έδαφος ενώ η εκτέλεσή του θύμιζε... ΤζονΤέρι με την μπάλα να φεύγει στην εξέδρα.

ΓΕΡΕΜΕΓΕΦ: Ο κορυφαίος μέχρι τώρα σκόρερ παγκοσμίως ανά λεπτό συμμετοχής, αρχικά είχε αποκλειστεί από τον Τερίμ, δεν ήταν δηλαδή στην 20άδα της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ!! Μπήκε την τελευταία στιγμή, κυριολεκτικά από το... παράθυρο, από την στιγμή που βγήκε νοκ άουτ ο Τσέριν!! Ο Τούρκος προπονητής είχε στείλει στην... εξέδρα τον πιο αξιόπιστο και καυτό σκόρερ του για την ρεβάνς! Μια ακόμη αμφιλεγόμενη επιλογή που δεν... κόστισε αφού λόγω του Σλοβένου μέσου ο Σουηδός τελικά "κατέβηκε" στον πάγκο και μετά μπήκε ως αλλαγή. Αποδείχθηκε μάλιστα ο Σουηδός πολύτιμος: από την δική του σπουδαία επαφή με την μπάλα και την ψύχραιμη στόχευση πάσα στον Αράο ο οποίος βγάζει μετά την ασιστ στον Λημνιό, έρχεται το γκολ στο 129'. Και εκτέλεσε άψογα ίσως το πιο δύσκολο απο ψυχολογικής πλευράς πέναλτι στην σειρά των πρώτων 5 αφού ο Γερεμέγεφ κτύπησε κι έβαλε το δεύτερο αμέσως το χαμένο κακό - κτυπημένο του Σπόραρ.

ΤΣΕΡΙΝ: Η επιλογή του από τον Φατίχ Τερίμ να είναι στην αρχική 11άδα της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ προκάλεσε τεράστια έκπληξη και στον ίδιο τον Σλοβένο μέσο αλλά και σε πολλούς πράσινους συμπαίκτες του. Κι αυτό αφού μέχρι και την παραμονή του αγώνα έκανε ατομικό, βασικά ... τρέξιμο αλλά με ενοχλήσεις. Το είχε πει άλλωστε και στον προπονητή του. Για αυτό και όταν ο Τερίμ του ανακοίνωσε προχθές πως ξεκινάει, ο Τσέριν αντέδρασε και του είπε πως δεν νιώθει έτοιμος. Και μόνο όταν έκανε εντατικό ζέσταμα και είπε πως συνεχίζει να πονάει, ο Τερίμ το... πήρε απόφαση και τον έβγαλε από την 11άδα και την αποστολή λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα!!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νικολακόπουλος: "Η χειρότερη κλήρωση για Ολυμπιακό, δεν μπορούσε να υπάρξει χειρότερη"! (Audio)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags