ΠΑΟΚ: Στα… πιτς για μερικές ημέρες αναμένεται να μπει ο Μπάμπα Ράχμαν καθώς θα πρέπει να ακολουθηθεί ένα πρωτόκολλο εξετάσεων, αλλά ούτως ή άλλως θα ήταν δεδομένα εκτός της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του λόγω των καρτών.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε κατά την διάρκεια του πρωινού της Πέμπτης ο Γκανέζος μπακ του ΠΑΟΚ, ο οποίος διανυκτέρευσε στην Αθήνα μετά τον τραυματισμό του στο γήπεδο της Λεωφόρου που τρόμαξε άπαντες. Ο Ράχμαν Μπάμπα επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και θα μείνει εκτός προπονήσεων για την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Δικεφάλου.

Βάσει του πλάνου, θα πρέπει να ακολουθηθεί ένα πρωτόκολλο εξετάσεων καθώς πρόκειται για ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα είναι σταδιακή. Από πλευράς Δικεφάλου υπάρχει η ενημέρωση πως θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων από την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μπάμπα είχε δηλωθεί για να εκτίσει την τιμωρία του στο ματς με τον Παναιτωλικό, συνεπώς δεν υπολογιζόταν από το τεχνικό επιτελείο για την Κυριακή, όπου ετοιμάζεται για να πάρει φανέλα βασικού ο Ράφα Σοάρες. Σαφώς, στην παρούσα φάση προέχει μόνο η υγεία του έμπειρου οπισθοφύλακα, με την οικογένεια του ΠΑΟΚ να βρίσκεται από το πρώτο λεπτό στο πλευρό του.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζάετς στο Sportdog! "Εκρηκτικό θρίλερ στο ΠΑΟΚ-Ντιναμό" - Αποθέωση Λουτσέσκου