Facebook Pixel Sportdog.gr | "Ο Πασχαλάκης έμεινε για να φέρει τίτλους - Πρέπει να έρθει καταξιωμένος τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-24 00:07:00

"Ο Πασχαλάκης έμεινε για να φέρει τίτλους - Πρέπει να έρθει καταξιωμένος τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό"!

του Γιώργου Κτενά

Γιατί τον ανανέωσαν οι Πειραιώτες και ο ρόλος του Τζολάκη. Πώς μία μεταγραφή ενός καλού πορτιέρε, θα βοηθήσουν τον Έλληνα άσο το καλοκαίρι;

Πρόσωπο των ημερών είναι στον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, καθώς μόλις πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η ανανέωση στο συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες - Σε μια εποχή, μάλιστα, που ακούγεται έντονα ότι οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να προσθέσουν το προσεχές καλοκαίρι στο ρόστερ τους έναν τερματοφύλακα με εκτόπισμα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Θοδωρή Κάντα, προπονητή τερματοφυλάκων του Πασχαλάκη στον Πανθρακικό, πριν κάνει το αλμα για τον ΠΑΟΚ δηλαδή, προκειμένου να σχολιάσει την ανανέωση στο συμβόλαιο αλλά και μια σειρά από άλλα, ενδιαφέροντα θέματα.

"Για αυτό ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Πασχαλάκη - 2-3 χρόνια σε υψηλό επίπεδο - Τι θα γίνει αν πάρει καταξιωμένο τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός"

"Ο Πασχαλάκης από την πρώτη μέρα έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό, έχει δεθεί με την ομάδα και αυτό προφανώς έφερε την ανανέωση στο συμβόλαιο. Είναι άριστος επαγγελματίας, βρίσκεται σε ηλικία που μπορεί να προσφέρει πολλά για τα επόμενα 2-3 χρόνια", ανέφερε αρχικά ο Θ. Κάντας.

Μπορεί να έρθει άλλος τερματοφύλακας και να του πάρει τη θέση το καλοκαίρι;

"Ο Ολυμπιακός είναι τόσο μεγάλος σύλλογος που σίγουρα πρέπει να διαθέτει ικανότατη τριάδα τερματοφυλάκων, αυτό αυξάνει τον ανταγωνισμό, μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει με μεγάλους τερματοφύλακες κοντά του ο Πασχαλάκης. Δεν θα σταθώ, λοιπόν, αν θα πάρει κάποιον καταξιωμένο τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός, αλλά στην παρουσία του Αλέξανδρου".

"Ανερχόμενος και προικισμενος ο Τζολάκης - Δεν του στερεί τίποτα ο Πασχαλάκης - Τίτλους στον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος"

"Κόβει" το μέλλον του Τζολάκη η δική του παρουσία;

"Ο Τζολάκης είναι ανερχόμενος και προικισμένος, δε νομίζω ότι αν συνεχίσει να δουλεύει και να περιμένει, θα έχει πρόβλημα. Μόνο κερδισμένος θα είναι, έχει ολόκληρη καριέρα μπροστά του, δεν του στερεί τίποτα ο Πασχαλάκης".

Δείχνει να έχει και πολύ ώριμο προφίλ πια ο Πασχαλάκης.

"Όσο μεγαλώνει ωριμάζει ο χαρακτήρας, είναι η πιο ώριμη και κατάλληλη στιγμή του Πασχαλάκη για να προσφέρει τους τίτλους που θέλει ο Ολυμπιακός. Πιστεύει ότι πάνω στον Αλέξανδρο μπορεί να στηριχτεί. Παίζουν και πολλά πράγματα ρόλο βέβαια, είναι οι άνθρωποι που στελεχώνουν την ομάδα - Άκρως ευρωπαϊκή ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια, οι χαρακτηρες που μενουν στον Ολυμπιακό εντάσσονται στο πρότζεκτ που βρισκεται η ομάδα".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αν αντέξουν, θα τους... τσακίσει ο Ολυμπιακός - Σε κίνδυνο μέχρι και η ΑΕΚ - Το εντυπωσιακό 91% του Τσικίνιο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags