Facebook Pixel Sportdog.gr | Αγοράζει παίκτη από την ΑΕΚ ο Φερνάντο Σάντος - Στον Μελισσανίδη με 5 εκατομμύρια - Είπε ήδη δύο "όχι"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-24 12:32:00

Αγοράζει παίκτη από την ΑΕΚ ο Φερνάντο Σάντος - Στον Μελισσανίδη με 5 εκατομμύρια - Είπε ήδη δύο "όχι"!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αγοράζει παίκτη από την ΑΕΚ ο Φερνάντο Σάντος - Στον Μελισσανίδη με 5 εκατομμύρια - Είπε ήδη δύο "όχι"!

Ο Πορτογάλος θέλει έναν από τους καλύτερους του ρόστερ! Ο πρώην προπονητής της Ένωσης τον έχει ξεχωρίσει και θέλει να τον πάρει μαζί του στην Τουρκία, δίνοντας μάλιστα και πολύ καλά χρήματα...

Ανησυχία προκάλεσε το ρεπορτάζ από την Τουρκία για το μέλλον τού Νταμιάν Σιμάνσκι, καθώς ο διεθνής Πολωνός άσος φαίνεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την Τουρκία. Που δεν κατονομάζονται αλλά, είναι περίπου δεδομένο, πρόκειται για τις μεγάλες: Φενέρμπαχτσε, Γαλατασαράι, Μπεσίκτας και Τράμπζονσπορ.

Αυτές είναι οι ομάδες που μπορούν να δώσουν αγωνιστικό/επαγγελματικό και οικονομικό κίνητρο στον Σιμάνσκι και, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινεις, μάλλον οι οι τρεις πρώτες είναι εκείνες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι και το περασμένο καλοκαίρι αλλά και λίγο πριν αρχίσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, η Φενέρ είχε εξετάσει την περίπτωση του χαφ της ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει κάτι περισσότερο. Η Ένωση, άλλωστε, πολύ δύσκολα θα τον άφηνε να αποχωρήσει στα μέσα της σεζόν.

"Η Μπεσίκτας λόγω Φερνάντο Σάντος για Σιμάνσκι - Ψάχνουν πιο ηχηρά ονόματα - Το πολύ 5 εκατ. ευρώ"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλάκο, που έχει άριστη γνώση στο ποδόσφαιρο της Τουρκίας, προκειμένου να σχολιάσει το ρεπορτάζ αλλά και να δώσει χρήσιμες πληροφορίες που μπορούν να εμπλουτίσουν την πληροφορία από τη γειτονική χώρα.

Δημήτρη, ποια ομάδα από την Τουρκία μπορεί να ενδιαφερθεί για χαφ με τα στοιχεία του Σιμάνσκι το προσεχές καλοκαιρι;

"Όλες οι μεγάλες ομάδες ψάχνουν για χαφ, αλλά αυτή την ώρα είναι ρευστά όλα για τις καλοκαιρινές μεταγραφές. Γενικά όμως αλλάζουν πολλούς ποδοσφαιριστές. Η Μπεσίκτας είναι μια περίπτωση που μπορεί να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, λόγω του Φερνάντο Σάντος που γνωρίζει καλά την ελληνική αγορά. Αλλά πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι το καλοκαίρι".

Θα μπορούσαν να δώσουν σημαντικά χρήματα για να δελεάσουν την Ένωση;

"Δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να ανέβουν πολύ, περισσότερο δίνουν πολλά χρήματα σε συμβόλαια. Για να αγοράσουν παίκτη με πολλά εκατομμύρια, δεν υπάρχει εύκολα θέμα. Αλλά να σημειώσουμε ότι ψάχνουν και πιο ηχηρά ονόματα από τον Σιμάνσκι".

Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, market value στα 3,5 εκατ. ευρώ, ποιο είναι το ποσό που μπορεί να προσφέρουν;

"Αν το σενάριο είναι για 4-5 εκατ. ευρώ, μπορώ να το ακούσω. Αλλά για παραπάνω χρήματα είναι περίπου αδύνατο".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αν αντέξουν, θα τους... τσακίσει ο Ολυμπιακός - Σε κίνδυνο μέχρι και η ΑΕΚ - Το εντυπωσιακό 91% του Τσικίνιο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags