Facebook Pixel Super League: "Top 3 χρόνια ακόμα ο Πασχαλάκης, μεταγραφή ο Κοτάρσκι"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-25 13:15:00

"Top 3 χρόνια ακόμα ο Πασχαλάκης, μεταγραφή ο Κοτάρσκι - Ποιο είναι το... μυστικό του Ντραγκόφσκι"

του Γιώργου Κτενά
"Top 3 χρόνια ακόμα ο Πασχαλάκης, μεταγραφή ο Κοτάρσκι - Ποιο είναι το... μυστικό του Ντραγκόφσκι"

Η απόλυτη σύγκριση των τερματοφυλάκων του Big-4 στο Sportdog.gr, από άνθρωπο που έχει φορέσει γάντια και ξέρει καλά τη θέση...

Στον αστερισμό των τερματοφυλάκων των μεγάλων ομάδων βρίσκεται αυτό το διάστημα η Σούπερ Λιγκ, καθως όλοι λίγο-πολύ έχουν καταφέρει να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας - Κυρίως η ανανέωση στο συμβόλαιο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με τον Ολυμπιακό, αλλά και η εκπληκτική εμφάνιση του Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Θοδωρή Κάντα, παλαίμαχο τερματοφύλακα (Παναθηναϊκός, Εθνικός Πειραιώς, Αθηναϊκός κ.α.), προπονητή τερματοφυλάκων (Άρης, Πανθρακικός, ΑΕΛ κ.α.) και νυν γενικό διευθυντή στο Αιγάλεω, προκειμένου να σχολιάσει την παρουσία των πορτιέρε σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, προκειμένου να μας βοηθήσει να ψηλαφίσουμε καλύτερα τα αγωνιστικά προφίλ τους.

"Σε υψηλό επίπεδο για 2-3 χρόνια ο Πασχαλάκης - Προικισμένος ο Ντραγκόφσκι - Προσθέτει στον Παναθηναϊκό σε σχέση με Μπρινιόλι"

"Ο Πασχαλάκης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μόνο τυχαία δεν ήταν η ανανέωση στο συμβόλαιό του που έκανε ο Ολυμπιακός. Θεωρώ ότι έχει μπροστά του 2-3 χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο. Στον Ολυμπιακό, βέβαια, το τελευταίο διάστημα έχουν παίξει κι άλλα πράγματα ρόλο, καθώς είναι σύλλογος που μεταμορφωνεται - Η αλλαγή προπονητή μπορεί να μεταμορφώσει παίκτες που δεδομένα έχουν αξία. Αυτό βλέπουμε να συμβαίνει, τώρα, στους Πειραιώτες", ανέφερε αρχικά ο Θ. Κάντας και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Ντραγκόφσκι του Παναθηναϊκού:

"Είναι προικισμένος τερματοφύλακας, έχει τα προσόντα, αλλά χρειάζεται χρόνο. Δεν μπορεί κάποιος μέσα σε έναν μήνα να αναδείξει όλα τα στοιχεία του. Είναι και θέμα προπόνησης, γιατί έχει και ο Παναθηναϊκός πολύ καλό προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Ντραγκόφσκι εξελίσσεται σε μια καλή μεταγραφή, η οποία στο αμέσως επόμενο διάστημα θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο".

Σε σχέση με τον Μπρινιόλι;

"Και ο Μπρινιόλι μού άρεσε, αλλά με τον Ντραγκόφσκι ο Παναθηναϊκός προσθέτει κάτι καινούργιο, προσθέτει κάτι παραπάνω στην ομάδα του. Για αυτό και στη δεδομένη στιγμή πιστεύουν ότι και από τον Λοντίγκιν μπορεί να προσφέρει περισσότερα".

"Για αυτο απασχολεί ομάδες τού εξωτερικού ο Κοτάρσκι - Έτσι ωριμάζει στον ΠΑΟΚ - Περιμένω περισσότερα από Στάνκοβιτς"

Ο Κοτάρσκι;

"Για εμένα σε συνάρτηση με την ηλικία του, είναι παιδί που κάνει αρκετά καλά παιχνίδια, ωριμάζει, έχει να προσφέρει πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ. Είναι και νεαρός σε ηλικία. Αυτό το παιδί όσο παίζει τόσο καλύτερος θα γίνεται".

Το όνομά του υπάρχει σε ρεπορτάζ για μεταγραφή σε μεγάλο πρωτάθλημα.

"Ο συγκεκριμένος θα απασχολήσει λόγω ηλικίας και προσόντων, όσο κάνει καλά παιχνίδια θα είναι στο επίκεντρο. Αν συνεχίσει να δουλεύει, θα δικαιωθεί".

Στην ΑΕΚ;

"Ο Στάνκοβιτς είναι τερματοφύλακας που τον παρακολουθώ από πριν έρθει στην ΑΕΚ, είναι ικανότατος, αλλά περιμένω κι άλλα πράγματα να δω από εκείνον".

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού - Δίνει 3.5 εκατ. ο Αλαφούζος - "Θέλει να φύγει ο Ντραγκόφσκι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags