Αναφορά στη γκέλα του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά κάνει ο τουρκικός Τύπος, μετά το 1-1 στη Λεωφόρο για την 24η αγωνιστική της Super League. Συγκεκριμένα η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “Fanatik” έχει αναλυτικό κείμενο για το στραβοπάτημα του «Τριφυλλιού».

«Σοκ για Τερίμ! Τον κατέστρεψε πρώην άσος της Φενέρμπαχτσε» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος.

«Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, ο Παναθηναϊκός, που έπαιξε με την Κηφισιά για την 24η εβδομάδα του Ελληνικού Πρωταθλήματος, πληγώθηκε απρόσμενα στην κούρσα του πρωταθλήματος παίρνοντας ένα αποτέλεσμα… σοκ κόντρα στην Κηφισιά εντός έδρας και η ομάδα του Τερίμ έφυγε με 1-1. Ο πρώην μέσος της Φενερμπαχτσέ, Αραό, άφησε το στίγμα του στο ματς πετυχαίνοντας αυτογκόλ», αναφέρει μεταξύ άλλων η “Fanatik”, η οποία δίνει λεπτομέρειες για την εξέλιξη του αγώνα.

«Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 1-0 με το γκολ του Σεμπάστιαν Παλάσιος στο 37ο λεπτό. Με αυτό το σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σένκεβελντ δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 64ο λεπτό, αφήνοντας την ομάδα του Τερίμ με 10 παίκτες. Η φιλοξενούμενη Κηφισιά ισοφάρισε με γκολ που πέτυχε ο Γουίλιαν Αράο στο 68' κόντρα στην αντίπαλό της με 10 παίκτες να απομένουν. Δεν σημειώθηκαν άλλα γκολ στο ματς και το ματς έληξε ισόπαλο 1-1», γράφει το δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Αντίο πρωτάθλημα! Μας έκανε... χωριό ο Τερίμ με τις αλχημείες - Στο +15 με Γιοβάνοβιτς, πάρτε Βόκολο-Σάντος"