Facebook Pixel Με αυτόν τον παίκτη του Άρη έχει... τρελαθεί ο Μάντζιος - Βγάζει... μάτια
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-26 13:46:00

Με αυτόν τον παίκτη του Άρη έχει... τρελαθεί ο Μάντζιος - Βγάζει... μάτια και αλλάζει το επίπεδο!

Sportdog Team
Με αυτόν τον παίκτη του Άρη έχει... τρελαθεί ο Μάντζιος - Βγάζει... μάτια και αλλάζει το επίπεδο!

Πολύ σημαντικές βοήθειες δίνει τον τελευταίο καιρό ξένος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων, κάτι που έγινε και κόντρα στον Βόλο, αλλάζοντας κατά πολύ την εικόνα τους στα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Άρης: Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και το Βόλο, ο Άκης Μάντζιος, στη συνέντευξη Τύπου, ρωτήθηκε για την αγωνιστική παρουσία, ενός εκ των ποδοσφαιριστών του.

Πιο συγκεκριμένα, στον Έλληνα τεχνικό, έγινε ερώτηση σχετικά με το πόσο έλειψε από την ομάδα, ο Μάνου Γκαρθία, ο οποίος έμεινε εκτός δράσης για έναν χρόνο, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

«Ε νομίζω φαίνεται… Δεν χρειάζεται να κάνω κάποιο σχόλιο. Ήταν μία μεγάλη απώλεια για την ομάδα. Θέλει ακόμα τον χρόνο του αλλά εβδομάδα με εβδομάδα δείχνει την ποιότητά του», ήταν η απάντηση του Μάντζιου, για τον 25χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό, που έκανε… “πράματα και θάματα” στον αγώνα με το Βόλο.

Και δεν είναι μόνο η απίθανη πάσα με τακουνάκι που κάνει στον Μορόν, στο γκολ που σημείωσε ο τελευταίος. Είναι η συνολική παρουσία του και οι λύσεις που προσέφερε στο κάθετο παιχνίδι της ομάδας. Διότι όταν ο Άρης δεν έβρισκε λύσεις, ο Μάνου ήταν εκείνος που… χτυπούσε με κάθετο ποδόσφαιρο, δημιουργώντας προϋποθέσεις για φάσεις. Ιδιαίτερα, μετά το πρώτο 20λεπτο, όταν και προφανώς πήρε εντολή για να γυρίσει λίγο πιο πίσω και να μεταβιβάζει την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση.

Ο Μάνου Γκαρθία δείχνει να βρίσκει τη φόρμα στο κατάλληλο χρονικό σημείο, στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Και προφανώς δεν είναι ακόμη στο 100%, καθώς ακόμη θέλει τον χρόνο του, μέχρι να επιστρέψει στα… παλιά. Σίγουρα όμως είναι ένας κομβικός ποδοσφαιριστής και εξαιρετικά σημαντικός για την ομάδα του.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αντίο πρωτάθλημα! Μας έκανε... χωριό ο Τερίμ με τις αλχημείες - Στο +15 με Γιοβάνοβιτς, πάρτε Βόκολο-Σάντος"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags