Facebook Pixel Σπάει τα... κοντέρ ο Ζίβκοβιτς - Ακόμα ένα ρεκόρ μετά το ματς στο Αγρίνιο
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-27 01:32:00

Σπάει τα... κοντέρ ο Ζίβκοβιτς - Ακόμα ένα ρεκόρ μετά το ματς στο Αγρίνιο

Sportdog Team
Σπάει τα... κοντέρ ο Ζίβκοβιτς - Ακόμα ένα ρεκόρ μετά το ματς στο Αγρίνιο

Εκπληκτική χρονιά πραγματοποιεί ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, κάτι που έκανε και στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

ΠΑΟΚ: Ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς περιμένει παιδί (αγοράκι), από τη σύντροφό του και μάλιστα στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, μόλις σκόραρε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, το αφιέρωσε στο παιδί που έρχεται…

Μάλιστα, αυτό ήταν το υπ’ αριθμόν 15ο γκολ του «Zile» στη φετινή σεζόν, με τη φετινή να είναι η πλέον παραγωγική του σεζόν με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, αλλά και γενικότερα της καριέρας του,  και συνεχίζει για να φτάσει σε ακόμα υψηλότερες «κορυφές».

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ξεπέρασε την παρθενική του χρονιά στη Θεσσαλονίκη (2020-21), όπου πέτυχε 14 γκολ, με ακόμα οκτώ ασίστ, σε 48 συμμετοχές.

Φέτος έχει ήδη 15 γκολ κι οκτώ ασίστ, σε 35 παιχνίδια, με τα τέρματα του να μοιράζονται ως εξής: επτά στο πρωτάθλημα, πέντε στην Ευρώπη, κι ακόμα τρία στο Κύπελλο. Συνολικά με τον Δικέφαλο έχει όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας, 43 γκολ και 34 ασίστ, σε 176 εμφανίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Τσιλούλη: Τα "νόμιμα", τα (μη) ηθικά και ο... Βόκολος - Τα "πήρε" ο Καρπετόπουλος, ατάκες Χελάκη! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags