Facebook Pixel ντίστροφη μέτρηση για την απόφαση του CAS στην υπόθεση Χουάνκαρ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-26 15:54:00

Αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση του CAS στην υπόθεση Χουάνκαρ - Τα τρία σενάρια για Ολυμπιακό

Sportdog Team
Αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση του CAS στην υπόθεση Χουάνκαρ - Τα τρία σενάρια για Ολυμπιακό

Οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου σχετικά με την διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λόγω του τραυματισμού του Ισπανού ποδοσφαιριστή κάτι που φαίνεται ότι δεν αργήσει.

Ολυμπιακός: Στο CAS περιμένουν δικαίωση οι Ερυθρόλευκοι για την ποινή που τους έχει επιβληθεί λόγω της υπόθεσης του τραυματισμού του Χουάνκαρ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τους Πειραιώτες μάλιστα να έχουν κάνει αίτημα για άμεση απόφαση.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό από πληροφορίες στο Λιμάνι, το CAS αναμένεται να γνωστοποιήσει την απόφασή του εντός της εβδομάδας, με τους Ερυθρόλευκους αρχικά να έχουν τιμωρηθεί και να έχουν εκτίσει τις ποινές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ τα σενάρια για αυτά που θα ανακοινώσει το διαιτητικό δικαστήριο είναι τρία.

  • Να μην αλλάξει η ποινή από το CAS: Να κρίνει δηλαδή το CAS πώς ορθώς τα αρμόδια όργανα της Λίγκας και μετά της ΕΠΟ πήραν μία τέτοια απόφαση. Μία απόφαση υπέρ του Παναθηναϊκού.
  •  Να απορριφθεί / ανατραπεί η επιβληθείσα ποινή: Να αξιολογηθεί πώς λανθασμένα το ματς κατακυρώθηκε στον Παναθηναϊκό και εις βάρος του Ολυμπιακού. Σε αυτό το σενάριο θα επιστραφεί ο ένας βαθμός και θα πρέπει τα αρμόδια όργανα να δουν τι θα γίνει με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση η οποία δεν ολοκληρώθηκε.
  •  Να υπάρξει μεταρρύθμιση της ποινής: Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ενδεχομένως να επιστραφεί ο ένας βαθμός στον Ολυμπιακό και η άλλη ποινή να μείνει ώς έχει ή να αποφασιστεί κάτι άλλο που θα τροποποιεί μερικώς την υπάρχουσα τιμωρία.

Να τονιστεί πώς επί της διαδικασίας η ΕΠΟ ως διάδικος δεν ζήτησε να υπάρξει αυστηρότερη ποινή για την ΠΑΕ Ολυμπιακός ή κάτι άλλο, ενώ δεν επιβεβαιώνονται από καμία εμπλεκόμενη πλευρά οι όποιες εκτιμήσεις έχουν διαρρεύσει επί της απόφασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλη κλάση Ποντένσε-Όρτα, θέλει... Ελ Αραμπί - "Κούρασαν" μέχρι και τον Μεντιλίμπαρ - Kράξιμο στου Ρέντη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags