Τη νίκη τού Ολυμπιακού με ανατροπή επί τού Αστέρα Τρίπολης σχολίασε μέσω του sportdog o Γιάννης Γούναρης, παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών, που έχει μεγάλη θητεία στα γήπεδα.

Οι Ερυθρόλευκοι πήραν τους τρεις βαθμούς αλλά φάνηκε ότι ήταν καταπονημένοι από τα τρία δύσκολα παιχνίδια που είχαν προηγηθεί, δύο με τη Φερεντσβάρος αλλά και τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με τον Δικέφαλο.

Τι έχει αλλάξει ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό, τι χρειάζεται να γίνει με το ροτέισον και πόσο σημαντικό είναι που η ομάδα πήρε τη νίκη στην έδρα της, έστω και με ανατροπή, στη μάχη που δίνει και στην Ελλάδα; Οι απαντήσεις ακολουθούν.

"Το πιο δύσκολο παιχνίδι για Μεντιλίμπαρ - Καταπονημένος ο Ολυμπιακός - Έτσι γύρισαν το ματς"

Κύριε Γούναρη ποιο είναι το σχόλιό σας για το παιχνίδι τού Ολυμπιακού με τον Αστέρας Τρίπολης;

"Φαινόταν ο Ολυμπιακός ότι θα είχε δύσκολο ματς, αν και θεωρητικά ήταν το πιο εύκολο από τα τέσσερα πρώτα του Μεντιλίμπαρ. Το καλό είναι ότι πήρε τους 3 βαθμούς, παίζεις για ένα αποτέλεσμα όταν είσαι στον Ολυμπιακό: Τη νίκη. Κάνει πρωταθλητισμό και σε κάθε παιχνίδι θέλει τη νίκη και μόνο. Στα τέσσερα πρώτα ματς αυτό φαινόταν το θεωρητικά εύκολο, αλλά ήταν πιο δύσκολο τελικά".

Γιατί κέρδισε δύσκολα ο Ολυμπιακός;

"Κέρδισε έστω και δύσκολα και προχωράει. Ο Ολυμπιακός φαινόταν ότι ήταν καταπονημένος, από τα διαδοχικά παιχνίδια. Αλλά τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και ανέτρεψαν το αποτέλεσμα".

"Αυτό είναι το βάρος τής φανέλας του Ολυμπιακού - Αυτό έκανε από το πρώτο ματς ο Μεντιλίμπαρ - Βλέπει το παιχνίδι"

Καταπονημένοι οι παίκτες σημαίνει ότι πρέπει να ανοίξει περισσότερο το ροτέισον;

"Δεν είμαι υπέρ του ροτέισον, δεν υπάρχει ροτέισον αλλά η νίκη σε κάθε αγωνιστική. Αυτό το βάρος έχει η φανέλα του Ολυμπιακού, το κόστος της πίεσης και του άγχος. Τα έχω ζήσει και με τον ΠΑΟΚ και με τον Ολυμπιακό, παίζουν μόνο για τη νίκη. Δεν υπάρχει ισοπαλία ή ήττα".

Τι έχει αλλάξει ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό;

"Από το πρώτο ματς φάνηκε ότι αυτός ο προπονητής μπορεί να κάνει σωστές κινήσεις, που έδωσαν την πρόκριση. Σωστά τοποθετεί τους παίκτες στην 11άδα, πήρε δίκαια την πρόκριση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Βλέπει το παιχνίδι, με τις κινήσεις που κάνει μεταμορφώνει την ομάδα προς το καλύτερο. Αλλά αυτά προς το παρόν, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τίποτα ασφαλές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη "καμπάνα" Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Τον… εξαφάνισε σε 15 ημέρες - Από βασικός, μόνιμα πάγκο!