Facebook Pixel ΑΕΚ: Τον ζήτησε ο Αλμέιδα, τον υπογράφει άμεσα ο Μελισσανίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-28 11:59:00

Τον ζήτησε ο Αλμέιδα, τον υπογράφει άμεσα ο Μελισσανίδης - "Σκληρός παίκτης, έτοιμος για την 11αδα"!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τον ζήτησε ο Αλμέιδα, τον υπογράφει άμεσα ο Μελισσανίδης - "Σκληρός παίκτης, έτοιμος για την 11αδα"!

Τελειώνει άμεσα η συμφωνία μετά την εισήγηση του Αργεντινού. Πρόκειται για μία προσωπική επιλογή του προπονητή, ο οποίος τον στήριξε και τον θέλει μαζί του και την επόμενη σεζόν...

Ειλημμένη απόφαση φαίνεται ότι αποτελεί για τον Ματίας Αλμέιδα το να υπογράψει με έναν ακόμα στόπερ η ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι (αν δεν φύγει ο Μουκουντί η ο Μήτογλου, άρα αν δεν δημιουργηθούν άλλα αριθμητικά δεδομένα), μόνο που φαίνεται ότι αυτός ο στόπερ βρίσκεται ήδη στο ρόστερ της ομάδας - Eίναι ο Αλεξάντερ Κάλενς!

Ο διεθνής Περουβιανός στόπερ ήρθε στην Ένωση στις αρχες Σεπτεμβρίου, με τη μορφή δανεισμού από την Τζιρόνα, αν και ο Αλμέιδα τον γνώριζε από τη θητεία του στο MLS. Μάλιστα, ενώ υπήρξαν σενάρια για το ισπανικό κλαμπ και πιθανή επιστροφή του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τελικά ο Κάλενς έμεινε στην ομάδα και διαρκώς αποδεικνύει ότι ήταν μια ακόμα εξαιρετική επιλογή του Αλμέιδα.

Ο Περουβιανός άσος δεν έχει βγει από την 11άδα τής ομάδας από τις αρχές Ιανουαρίου, έχει 9 διαδοχικά 90 λεπτά (συνολικά έχει 17 ματς και 1 γκολ φέτος) και στα 31 του χρόνια δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετικη κατάσταση.

Μάλιστα, στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν που είναι απόλυτα βατή και στην Ένωση έχουν πάρει την απόφαση να την ενεργοποιήσουν. Το sportdog συνομίλησε με τον Γιάννη Ντούζγο, δημοσιογράφο που έχει εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο της Αμερικής, προκειμένου να μιλήσει για τη θητεία του στο MLS, που αναδεικνύει την παρουσια του στην ΑΕΚ.

"Καλή μεταγραφή για την ΑΕΚ - Κίνηση από το μπλοκάκι του Αλμέιδα - Για αυτό δεν χρειάστηκε προσαρμογή"

"Ήταν καλή μεταγραφή για την ΑΕΚ, ήταν κορυφαίος στη New York City όλα αυτά τα χρόνια. Στην Ισπανία δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, αλλά είναι διεθνής με το Περού, είναι αρκετά χρόνια στην εθνική ομάδα και ήταν πολύ καλή κίνηση για την ΑΕΚ", ανέφερε στο αρχικό σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Σίγουρα, ο Αλμέιδα είχε εικόνα του και θεωρώ ότι τον είχε στο μπλοκάκι του, απλά περίμενε μήπως βρεθεί κάτι άλλο. Αλλά είναι καλή λύση και έτοιμη για την ομάδα. Είναι δυνατός σέντερ μπακ, όχι κάτι φοβερό στην τεχνική. Αλλά είναι σκληρός, βλέπουμε ότι βάζει τα πόδια στη φωτιά, παίζει με δύναμη, μπαίνει στη φάση. Είναι από μικρή ηλικία στην Ευρώπη, άσχετα αν έφυγε μετά, και για αυτό δεν χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής'.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμία δέσμευση για Γιαννούλη - Φαβορί η ΑΕΚ, στο... κόλπο Ολυμπιακός, ΠΑΟ - Ίδιο ατζέντη με Τσιλούλη!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags