Ο Άρης οφείλει να σηκώσει κεφάλι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και να στρέψει την προσοχή του στο ματς με την ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Ο Κίκε Σαβέριο θα είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη, μιας και ο μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Αντίθετα, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σαμόρα και Νταρίντα, που συμπλήρωσαν κάρτες. Οι παίκτες του Άρη θα επιστρέψουν αύριο (01/03) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Μέρα αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Παρασκευή (01/03). Η αυριανή προπόνηση θα γίνει το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (03/03, 19:30), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής (τελευταίας της κανονικής περιόδου) του πρωταθλήματος “Stoiximan Super League” της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».