Facebook Pixel Ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια: "Να τον βλέπω πρωταγωνιστή"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-29 19:58:00

Φοβερές ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια: "Να τον βλέπω πρωταγωνιστή και όχι λύση ανάγκης"

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια: "Να τον βλέπω πρωταγωνιστή και όχι λύση ανάγκης"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε στον Πορτογάλο και στην παρουσία του στην ομάδα τη φετινή χρονιά.

Κούλης Αποστολίδης: Ο Κούλης Αποστολίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Αντρέ Βιεϊρίνια και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει αρχίσει να παίρνει στα δύσκολα την ομάδα στις πλάτες του.

«Εγώ την έχω πει την άποψή μου από πέρσι, μπορείς να βγάλεις την περσινή μας συζήτηση. Είμαι αναρμόδιος να μιλήσω για το αν αποφασίσει να σταματήσει. Είναι δική του ευθύνη και κανενός άλλου.

Θα σου πω μόνο ένα πράγμα, ότι εγώ τον Βιεϊρίνια τον έχω σε μεγάλη υπόληψη, έχει κάνει καριέρα και έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Και σαν αρχηγός στάθηκε εξαιρετικά, εκτός από παίκτης. Εχει μεγάλη σταδιοδρομία, το αν σταματήσει είναι δική του απόφαση.

Εγώ τον Βιεϊρίνια θέλω να τον βλέπω όπως τον έβλεπα πριν από ένα χρονικό διάστημα, όχι σαν λύση ανάγκης, αλλά σαν πρωταγωνιστή. Το έχουμε πει ότι πρέπει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ. Σαφώς πρέπει να αναλάβει σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια και πιστεύω θα προσφέρει πολλά και εκεί. Χρειάζεται ένας τέτοιος άνθρωπος στα αποδυτήρια, ειδικά στα ντέρμπι.

Γιατί πέρα από την αξία του ρόστερ στα ντέρμπι πρέπει να κατεβαίνεις με το «μαχαίρι στα δόντια» και ο Βιεϊρίνια είναι ο πιο κατάλληλος για να περάσει αυτή την νοοτροπία».

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ στις Σέρρες: «Αισθάνθηκα ότι ήταν μία επαγγελματική επιτυχία».

Για τον Κωνσταντέλια: «Έχουμε πει πάρα πολλά για το ταλέντο του. Έχει διορθώσει ελαττώματα όπως τα τελειώματα και, πλέον, αρχίζει και παίρνει και την ομάδα πάνω του στα δύσκολα», είπε ο Κούλης Αποστολίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο άλλαξαν οι... αδιάφοροι παίκτες του Παναθηναϊκού; - Τώρα χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση από Τερίμ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags