Facebook Pixel "Πανηγυρίζουν" στον ΠΑΟ για CAS - "Απόφαση κόλαφος για Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-29 19:03:00

"Πανηγυρίζουν" στον ΠΑΟ για CAS - "Απόφαση κόλαφος για Ολυμπιακό - Μόνο γι’ αυτό πήρε πίσω τον βαθμό"!

Sportdog Team
"Πανηγυρίζουν" στον ΠΑΟ για CAS - "Απόφαση κόλαφος για Ολυμπιακό - Μόνο γι’ αυτό πήρε πίσω τον βαθμό"!

Τι υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού για την ετυμηγορία του CAS και την απόφαση να "πέσει" το -1 του Ολυμπιακού για το επεισοδιακό ντέρμπι.

Παναθηναϊκός: Παρά την επιστροφή του ενός βαθμού της τιμωρίας στον Ολυμπιακό από το CAS, στον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν διαφοροποιεί τη "νίκη του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα".

Οι Πράσινοι κάνουν λόγο για απόφαση που παραμένει κόλαφος για τον Ολυμπιακό και επιβεβαιώνει την πλήρη αυθεντικότητα του τραυματισμού του Χουάνκαρ σε πείσμα της λάσπης που δέχτηκε.

Το ανώτατο δικαστήριο επί της ουσίας αποδέχεται όλες τις εξετάσεις ως γνήσιες και απορρίπτει κάθε επιχείρημα του Ολυμπιακού περί του αντιθέτου. Και φυσικά, δικαιώνει την αποχώρηση του Παναθηναϊκού από το γήπεδο και ξεκαθαρίζει πως σωστά διεκόπη το ματς.

Τέλος, σε ότι αφορά την επιστροφή του βαθμού, στον «πράσινο στρατόπεδο» υπογράμμιζαν πως «αυτό έχει να κάνει αποκλειστικά με την βοήθεια του Ολυμπιακού στη σύλληψη του οπαδού και σε καμία περίπτωση από οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που να διαφοροποιεί την νίκη του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δικαιωμένος ο Ολυμπιακός" - Η πρώτη αντίδραση για CAS - "Υπάρχει πρόβλημα με τη δικαιοσύνη στην Ελλάδα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags