Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος: Δεν κάνει πίσω - Φεύγει οριστικά από τον Βόλο ΝΠΣ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-29 21:41:00

Δεν κάνει πίσω ο Μπέος - Φεύγει οριστικά από τον Βόλο ΝΠΣ, αυτός ο λόγος!

Sportdog Team
Δεν κάνει πίσω ο Μπέος - Φεύγει οριστικά από τον Βόλο ΝΠΣ, αυτός ο λόγος!

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ ξεκαθάρισε πως θα αποχωρήσει και εξέφρασε το μεγάλο του παράπονο.

Ο Αχιλλέας Μπέος παραχώρησε συνέντευξη στο Astra και επανέλαβε την επιθυμία του για αποχώρηση από το τιμόνι της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ. Ο λόγος; Το ότι δεν μπόρεσε να συσπειρώσει την πόλη γύρω από την ομάδα, κάτι που ''χάλασε'' τον Δήμαρχο Βόλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το 2017 πήρα την απόφαση να ενώσω ποδοσφαιρικά τον Βόλο, επί σειρά ετών ταλαιπωρείται από μερικά άτομα, 100 από Νέα Ιωνία και 100 από τον Ολυμπιακό Βόλου. Νομίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι να βρίζουν τη μάνα και το σπίτι κάποιου. Αγωνιστικά ο Βόλος πέτυχε 200%, πέρυσι έπαιξε στα playoffs.

Είχε αθλητικό τουρισμό και ανάπτυξη η πόλη. Δεν κατάφερα να ενώσω τον κόσμο και να αγκαλιαστεί η ομάδα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει. Δεν ήθελα να διχάσω αλλά να ενώσω.

Η μία ομάδα είναι στο Α’ τοπικό, η άλλη ομάδα βρήκε ένα κορόιδο από την Αγγλία για να πληρώνει και οι υπόλοιποι να κάνουν τους παράγοντες. Εγώ κουράστηκα και αποχωρώ. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Θα κάνουμε προσπάθεια να μείνει ο Βόλος στη Super League.

Άσχετα εάν θα τα καταφέρει θα ψάξουμε να βρούμε επιχειρηματία να την αγοράσει, αλλιώς θα διαλυθεί. Μόνο με σοβαρούς επιχειρηματίες θα μιλήσω, θα τη δώσω χωρίς αντίτιμο. Ο λόγος μου εμένα είναι συμβόλαιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags