Facebook Pixel Μπορεί να φύγει άμεσα από ΑΕΚ ο Αραούχο - "Συμβόλαιο 1.5 εκατ. με bonus"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-29 21:17:00

Μπορεί να φύγει και άμεσα από ΑΕΚ ο Αραούχο - "Συμβόλαιο 1.5 εκατ. με bonus - Συζητάει ο μάνατζέρ του"!

του Γιώργου Θεοδωράκη

Τρελά χρήματα για τον Αργεντινό άσο, πιέζει ο χρόνος. Γιατί μπορεί να αλλάξει ομάδα και πριν το καλοκαίρι, πού ψάχνεται ο ατζέντης του και οι λόγοι που σκέφτεται το μέλλον του μακριά από την Ένωση.

Ως κεραυνός εν αιθρία έχει πέσει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ η πληροφορία για τον Σέρχιο Αραούχο και το μέλλον του, αν και η αλήθεια είναι ότι εδώ και κάμποσο καιρό υπάρχουν ψίθυροι για το αν θα συνεχίσει στην Ένωση και μετά το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του!

Ο 32χρονος άσος δεν έχει κάποια συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο, κι αυτό αφενός μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τον Mατίας Αλμέιδα, αφού μπορεί να τον αξιοποιήσει όπου θεωρεί καλύτερα, αλλά από την άλλη πλευρά παίκτες όπως οι Λιβάι και Πόνσε (φουνταριστοί) ή οι Τσούμπερ, Ελίασον, Άμραμπατ (εξτρέμ) προφανώς και έχουν προτεραιότητα σε αυτές τις θέσεις.

Αν συνυπολογίσουμε και κάποιους τραυματισμούς του φέτος, μοιραία δεν είναι ο παίκτης που θα έλεγε κάποιος ότι δεν βγαίνει από την 11άδα (το αντίθετο, μάλιστα!), αν και η σχέση του με τους οπαδούς τής ομάδας είναι εξαιρετική. Φτάνει όμως αυτό για να συνεχίσει στο κλαμπ;

Κάπως έτσι έχει αρχίσει η κουβέντα που τον θέλει να κοιτάζει προς το MLS, από όπου φαίνεται ότι ήδη έχει πρόταση στα χέρια του, αν και το sportdog έχει την πληροφορία που τον θέλει να έχει δεχτεί κρούση και από τον αραβικό κόλπο, αλλά να έχει το μυαλό του και στην Ισπανία. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Λας Πάλμας πάντα έχει ανοιχτή την πόρτα της για τον Σέρχιο. Ενώ και η κόρη του μένει εκεί, που είναι ένα έξτρα κίνητρο για εκείνον.

"Το ψάχνει για MLS ο μάνατζερ του Αραούχο - Συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο - Απαιτήσεις στη φυσική κατάσταση"

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννης Ντούζγο, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα στο MLS, προκειμένου να διερευνήσουμε αν όντως μπορεί να προκύψει από εκεί θέμα.

"Ο μάνατζέρ του το ψάχνει να φύγει για το MLS, καθώς οι παίκτες από την Αργεντινή έχουν καλό όνομα στο MLS", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Νομίζω ότι θα μπορουσε να βρει συμβόλαιο κοντά στα 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, αλλά υπάρχει και το salary cup εκεί: Μπορεί να δώσουν 700.000 ευρώ εγγυημένα και με τα μπόνους να πάει στο 1,5 εκατ. ευρώ".

Μπορεί να διακριθεί εκεί;

"Το MLS είναι πρωτάθλημα με απαιτήσεις όσον αφορά τη φυσική κατάσταση, γιατί έχει πολλά παιχνίδια και μεγάλα ταξιδια. Οι προπονήσεις, εκεί, είναι περίπου για συντήρηση, όχι για να φτιάξεις τη φυσική κατάσταση κ.λπ.".

Πότε έχουν μεταγραφές;

"Άρχισε τώρα η σεζόν και μπορουν να πάρουν μέχρι το καλοκαίρι. Οι ομάδες εκει ψάχνονται γιατί γνωρίζουν ότι τελειώνουν τα συμβόλαια στην Ευρώπη. Και κλείνουν παίκτες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νο1 Τριποκάρυδος ο Λιούμπισιτς, μόνο ο Μάνταλος φάουλ "καλής θέλησης" - Εκτός τόπου και χρόνου ο Σιντιμπέ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags