Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένταση για το CAS με Καρπετόπουλο-Νικολογιάννη!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-01 13:50:00

Ένταση για το CAS με Καρπετόπουλο-Νικολογιάννη: "Πώς δικαιώθηκε ο ΠΑΟ;" - Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις"!

Sportdog Team
Ένταση για το CAS με Καρπετόπουλο-Νικολογιάννη: "Πώς δικαιώθηκε ο ΠΑΟ;" - Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις"!

Χαμός στον "αέρα" όταν ξεκίνησε η συζήτηση για την χθεσινή απόφαση για το ντέρμπι και την αλλαγή της βαθμολογίας. Ποιος δικαιώθηκε τελικά;

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Αναφερόμενος, αρχικά, στο θέμα της απόφασης του CAS ο ρεπόρτερ των πράσινων τόνισε ότι είναι μια δικαίωση των πράσινων καθώς η επιδίωξη του Ολυμπιακού ήταν να συνεχιστεί το παιχνίδι κάτι που δεν έκρινε πως πρέπει να γίνει το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο. «Τόσο καιρό έλεγε ο Ολυμπιακός ότι ήταν παραμύθι ο τραυματισμός του Χουάνκαρ», πρόσθεσε.

Αναλυτικά ο διάλογος τους:

Νικολογιάννης: Το CAS έκανε δεκτά όλα όσα υποστήριζε ο Παναθηναϊκός. Ο βαθμός επέστρεψε γιατί ο Ολυμπιακός βρήκε τον οπαδό που πέταξε την κροτίδα.

Καρπετόπουλος: Τον επέστρεψαν γιατί ήταν λάθος η ποινή. Ποιος ο κανονισμός το λέει αυτό για την κροτίδα. Να μου τον βρεις. Ο Παναθηναϊκός πάντως δεν πήγε στο CAS. Για όλες τις θέσεις του δικαιώθηκε στην ελληνική δικαιοσύνη. Ο Ολυμπιακός έλεγε ότι δεν ήταν σωστή η ποινή και πήρε έναν βαθμό πίσω.

Νικολογιάννης: Τόσο καιρό ο Ολυμπιακός μας έλεγε ότι θα πάει στο CAS και θα λάμψει η αλήθεια, ότι ο Χουάνκαρ έλεγε παραμύθια. Και το CAS του είπε δεν ισχύουν αυτά που λες. Ο βαθμός έχει σχέση με την κροτίδα και τον οπαδό που τον έπιασαν.

Καρπετόπουλος: Πάντως δεν υπάρχει κανένας τέτοιος κανονισμός. Αν υπήρχε, θα τον είχε πάρει τον βαθμό πίσω από την Ελλάδα.

Νικολογιάννης: Ο Ολυμπιακός έκανε λόγο για σκάνδαλο και ότι θα πάει στο CAS να δικαιωθεί.

Καρπετόπουλος: Και πήρε έναν βαθμό πίσω

Νικολογιάννης: Μη μου κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Ο Ολυμπιακός ήθελε να ξαναγίνει το ματς. Αποδείχθηκε ότι ήταν παραμύθι ο Χουάνκαρ; Έξι μήνες δεν ακούγαμε να λένε για τον Χουάνκαρ;

Καρπετόπουλος: Εδώ έγινε μία εκδίκαση και ο Ολυμπιακός κάτι πήρε. Ο μάξιμος στόχος ήταν να ξαναγίνει, αλλά κάτι πήρε, έναν πόντο που αλλάζει τα δεδομένα για τα πλέι οφ.

Νικολογιάννης: Εγώ λέω ότι όσα ακούγαμε έξι μήνες, για τη διεξαγωγή του αγώνα, δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο ένας βαθμός έχει να κάνει με την επιπλέον ποινή.

Καρπετόπουλος: Δεν ήταν στο CAS. Δεν γίνεται να έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός χωρίς να είναι εκεί. Ο Ολυμπιακός κέρδισε έναν βαθμό. Αν πάρει το πρωτάθλημα για έναν βαθμό, θα έχει σημασία;

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags