Facebook Pixel Sportdog.gr | Νικολακόπουλος: "Καλός ο βαθμός για Ολυμπιακό, αλλά για να έχει αξία χρειάζονται άλλοι τρεις"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-01 15:57:00

Νικολακόπουλος: "Καλός ο βαθμός για Ολυμπιακό, αλλά για να έχει αξία χρειάζονται άλλοι τρεις"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Καλός ο βαθμός για Ολυμπιακό, αλλά για να έχει αξία χρειάζονται άλλοι τρεις"

Πώς σχολίασε την απόφαση του CAS, αλλά και το ματς με τον Βόλο.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε την απόφαση του CAS και υπογράμμισε ότι «ένας βαθμός είναι καλύτερος από τον κανένα, αλλά για να έχει αξία αυτός ο κερδισμένος βαθμός, χρειάζεται να έρθουν άλλοι τρεις από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Βόλο. Ειδάλλως δεν έχει νόημα να συζητάμε για υψηλούς στόχους».

Υπενθύμισε ότι ο Ολυμπιακός και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του, βρέθηκε πολύ κοντά στην γκέλα, γλιτώνοντας με τον Αστέρα στο 89’ και με τον Παναιτωλικό στο 79’, επισημαίνοντας ότι αν γίνει και με τον Βόλο το ίδιο πράγματα, και μαθηματικά, δεν θα είναι εύκολο να την αποφύγει και πάλι.

Και τόνισε ότι ο Βόλος είναι μία ομάδα που σχεδόν κάθε χρόνο «κόβει» βαθμούς στον Ολυμπιακού, πέρυσι και στο Καραϊσκάκη (1-1), και κατέληξε, λέγοντας ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να είναι ρεαλιστές, να μην παραμυθιάζονται και να βλέπουμε τα παιχνίδια ένα-ένα γιατί πολύ απλά το ελληνικό πρωτάθλημα δεν γίνεται με τους ίδιους όρους, αλλά με διαφορετικούς όρους για την ΑΕΚ, με διαφορετικούς για τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και με διαφορετικούς για τον Ολυμπιακό. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια η αποζημίωση για Εκόνγκ - Τρικ Μεντιλίμπαρ με Γιόβεβιτς - Οργή για Σιδηρόπουλο πριν το Άρης-ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags