Facebook Pixel Σημαντικός "πονοκέφαλος" για Λουτσέσκου - Πρόβλημα με παίκτης του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-03 16:42:00

Σημαντικός "πονοκέφαλος" για Λουτσέσκου - Πρόβλημα με παίκτη του ΠΑΟΚ - Στον... αέρα η επιστροφή του

Sportdog Team
Σημαντικός "πονοκέφαλος" για Λουτσέσκου - Πρόβλημα με παίκτη του ΠΑΟΚ - Στον... αέρα η επιστροφή του

Αρκετά είναι τα ζητήματα τραυματισμών που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό στον Δικέφαλο του Βορρά, κάτι που δημιουργεί προβλήματα στον Ρουμάνο τεχνικό, μιας και ακολουθούν και οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

ΠΑΟΚ: Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Ζοάν Σάστρε ήταν πολύ ξεκάθαρη σχετικά με το πόσο «ύπουλος» ήταν ο τραυματισμός του Ισπανού μπακ στο Αγρίνιο: «κάταγμα στην πρόσθια επιφάνεια του αριστερού ημιθωράκιου». Όπως είχε ενημερώσει η ΠΑΕ, λόγω του σημείου του τραυματισμού, η κατάσταση του Ισπανού θα εκτιμάται καθημερινά και η αλήθεια είναι ότι η πρόνοιά της να μην κάνει εκτίμηση για τον χρόνο επιστροφής ήταν πολύ εύστοχη. Κι αυτό γιατί, μία εβδομάδα μετά, ο Ισπανός μπακ εξακολουθεί να πονά στα πλευρά και φυσικά να μην μπορεί να μπει στις δραστηριότητες της ομάδας. 

Ο Σάστρε, βέβαια, δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα, οπότε, ούτως ή άλλως, θα απουσίαζε από τα παιχνίδια με την Ντιναμό, ωστόσο, είναι πολύ σημαντική μονάδα για τα παιχνίδια Πρωταθλήματος και με βάση τα τωρινά δεδομένα είναι αμφίβολο αν θα προλάβει ένα παιχνίδι από τις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ.

Με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, τα παιχνίδια θα γίνουν στις 10 και στις 17 Μαρτίου και μετά ακολουθεί η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και το Πρωτάθλημα επαναρχίζει στις 30 και 31 του μήνα. Ίσως όμως, λόγω αιτήματος του Γκουστάβο Πογέτ αναβληθεί και η δεύτερη αγωνιστική, οπότε μπορεί ο Σάστρε να προλάβει ένα παιχνίδι παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση, το βάρος πέφτει στον Γιόνι Ότο (κυρίως) και τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο νεοαποκτηθείς Ισπανός, από την ώρα που πήρε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, παίζει ασταμάτητακαι έχει ήδη καταγράψει έξι συμμετοχές, ενώ έχει ήδη δώσει και δύο ασίστ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε αντι-Τζέιμς ο Ολυμπιακός, τρομερή σεζόν στη Euroleague - Στον αέρα δύο top ονόματα - Πουαριέ για ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags