Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ στη Λαμία, με τον Δικέφαλο να επικρατεί με 2-0 χάρη σε τέρματα των Τάισον και Μπάμπα! Στο -1 από την πρώτη ΑΕΚ ο Δικέφαλος του Βορρά.

Με σημαντικές επιστροφές ο ΠΑΟΚ!

Η Λαμία δεν είχε ιδιαίτερο κίνητρο, μιας και είχε ''κλειδώσει'' την παρουσία της στην εξάδα όμως ήθελε να μείνει ανταγωνιστική στο ματς. Ο Λεωνίδας Βόκολος ξεκίνησε τους εξής 11: Κοσέλεφ, Αμαράλ, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Μαρτίνεθ, Τσιλούλης, Μάλτσι, Σλίβκα.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ έκανε αλλαγές σε αυτό το ματς. Κάτω από τα δοκάρια επέστρεψε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, όπως αντίστοιχα και ο Ράχμαν Μπάμπα στα αριστερά της άμυνας μετά την περιπέτεια υγείας. Δεξιά μπήκε ο Γιόνι Ότο με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κουλιεράκη -  Κεντζιόρα. Στα χαφ βρέθηκαν οι Μεϊτέ - Οζντόεφ με τριπλέτα τους Τάισον, Κωνσταντέλια και Αντρίγια και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Σαμάτα.

Όλα στο μηδέν στο πρώτο μέρος!

Από το πρώτο λεπτό του ματς ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή της μπάλας, επέβαλε το ρυθμό του και πίεζε ψηλά στο γήπεδο με ξεκάθαρο στόχο ένα γρήγορο γκολ που θα... ξεκλείδωνε το παιχνίδι. Στο 10' ο Μεϊτέ βρέθηκε στο έδαφος εντός μεγάλης περιοχής, οι συμπαίκτες του ζήτησαν πέναλτι μα η διαιτητική ομάδα θεώρησε πως δεν υπάρχει παράβαση. Στο 12ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έφτασε μια ανάσα από το 0-1, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ μετά από τάκλιν αυτοθυσίας των γηπεδούχων. 2 λεπτά αργότερα, ο Κοσέλεφ έδιωξε μετά δυσκολίας σουτ του Ζίβκοβιτς ενώ στο 17' ο Νούνιες απείλησε για τη Λαμία.

Στο 25' ήρθε η φάση της αγωνιστικής σίγουρα, της σεζόν ενδεχομένως! Ο Μπάμπα έκανε τέλειο γύρισμα στον αμαρκάριστο Αλί Σαμάτα και αυτός προ κενής εστίας δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη φάση, με το 0-0 να παραμένει! Στο 29' ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ αντικαταστάθηκε από τον Φάνη Τζανδάρη ενώ στο 36' ο τραυματίας Σαμάτα βγήκε και τη θέση του πήρε ο Μπράντον Τόμας. Στο 40ο λεπτό ο Οζντόεφ έκανε τη δική του προσπάθεια για το γκολ, μα η μπάλα βγήκε εκτός ενώ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Τσιλούλης δεν έπιασε δυνατό σουτ και ο Κοτάρσκι απέκρουσε με χαρακτηριστική άνεση.

Ο Τάισον έλυσε το γόρδιο δεσμό και ο Μπάμπα το 0-2!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε... πατημένος στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ήθελε ''λυσσασμένα'' να βρει το τέρμα που θα αλλάξει τις ισορροπίες. Ο Μπράντον Τόμας στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Ο Κοσέλεφε ένα λεπτό αργότερα έκανε ασύλληπτη επέμβαση και κράτησε το 0-0, παρά την κεφαλιά του Μεϊτέ ενώ στο 59' ο Τόμας αστόχησε εκ νέου. Η πίεση του ΠΑΟΚ γινόταν όλο και εντονότερη, όσο πέρναγε η ώρα και στο 62' ο Κωνσταντέλιας άγγιξε το 0-1. Το πολυπόθητο τέρμα έφτασε από τον Τάισον στο 71ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Βραζιλιάνος με μακρινό σουτ σημείωσε το 0-1! Στις καθυστερήσεις ο Μπάμπα έκανε το 0-2 και τελείωσε το παιχνίδι!

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Αμαράλ (81' Κοντονίκος), Κορνέζος, Τζανετόπουλος (81' Βασιλαντωνόπουλος), Παπαδόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Μαρτίνεθ (29' Τζανδάρης), Τσιλούλης, Μάλτσι (60' Τσούκαλος), Σλίβκα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο (75' Βιεϊρίνια), Κεντζόρια, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεβ, Μεϊτέ, Α. Ζίβκοβιτς (75' Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σαμάτα (36' Τόμας).