Facebook Pixel Sportdog.gr | Σχόλιο-φωτιά από ΑΕΚ: "Φάνηκε τι ήθελε ο Σιδηρόπουλος - Δεν υπάρχει κανένα φάουλ πριν το πέναλτι"! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-03 22:14:00

Σχόλιο-φωτιά από ΑΕΚ: "Φάνηκε τι ήθελε ο Σιδηρόπουλος - Δεν υπάρχει κανένα φάουλ πριν το πέναλτι"! (Vid)

Sportdog Team

Σοβαρά παράπονα από τον διαιτητή έχουν στην Ένωση μετά το 3-3 με τον Άρη, όπου έχασαν βέβαια ένα δικό τους παιχνίδι...

Τη δυστοκία και τα λάθη της πλήρωσε η ΑΕΚ χάνοντας δύο βαθμούς απέναντι στον Άρη, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης μετά το 3-3 στο «»Βικελίδης».

«Η ΑΕΚ δεν κέρδισε ένα δικό της ματς. Έχει δεχτεί τρία γκολ σε 3,5 φάσεις από τον Άρη. Δεν απειλήθηκε, κυριάρχησε σε απόλυτο βαθμό και το αποτέλεσμα βάσει εικόνας αδικεί την ΑΕΚ, που είχε ευκαιρίες να βάλει και τέταρτο και πέμπτο γκολ. Δεν τα κατάφερε όμως, παρότι ο Άρης δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της. Ο Σιδηρόπουλος φάνηκε να θέλει να πάει στην ισοπαλία το ματς. Και το πέναλτι που έδωσε και πήρε πίσω από το VAR δεν υπήρχε πουθενά, αλλά και το φάουλ που δόθηκε σε βάρος του Κάλενς από το οποίο ήρθε το πέναλτι στις καθυστερήσεις επίσης δεν έγινε ποτέ. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα το ματς. Πλέον μπαίνει δεύτερη στα playoffs και θα πρέπει να συνεχίσει το σερί που έχει στα ντέρμπι για να κατακτήσει πάλι το πρωτάθλημα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags