Facebook Pixel Στέλνει μήνυμα ο Καρυπίδης! "Ώρα να μιλήσει το Βικελίδης!"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-04 18:35:00

Στέλνει μήνυμα ο Καρυπίδης! "Ώρα να μιλήσει το Βικελίδης! Ομάδα και κόσμος θα κάνουμε το βήμα στον τελικό"

Sportdog Team
Στέλνει μήνυμα ο Καρυπίδης! "Ώρα να μιλήσει το Βικελίδης! Ομάδα και κόσμος θα κάνουμε το βήμα στον τελικό"

Ανάρτηση στα προσωπικά του social media έκανε ο μεγαλομέτοχος των Κίτρινων όπου έστειλε το δικό μήνυμα για την ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Θοδωρής Καρυπίδης: Ο Άρης είναι ένα βήμα πριν τον τελικό Κυπέλλου και την Τετάρτη (6/3) αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον Παναιτωλικό για τα ημιτελικά του θεσμού, έχοντας προβάδισμα με 1-0, από τον πρώτο αγώνα.

Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος των Κίτρινων έκανε ανάρτηση στα προσωπικά της social media όπου και απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο "Κλ. Βικελίδης" ώστε όλοι μαζί να σφραγίσουν την μεγάλη πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

"Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια έχουμε μπροστά μας τη μεγάλη ευκαιρία να πάει ξανά ο Άρης στον τελικό του Κυπέλλου. Ένα βήμα απομένει ακόμη και τώρα είναι η ώρα να μιλήσει το Κλεάνθης Βικελίδης. Το γεμάτο Βικελίδης θα δώσει στους παίκτες την ώθηση που χρειάζονται για να σφραγίσουν την πρόκριση.

Την Τετάρτη το Βικελίδης πρέπει να θυμίζει τα παλιά. Ένα βήμα έμεινε , θα το κάνουμε μαζί ομάδα και κόσμος. Ραντεβού την Τετάρτη στο σπίτι μας για να σφραγίσουμε μαζί την πρόκριση στον τελικό", έγραψε ο Θεόδωρος Καρυπίδης στην ανάρτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλίγο ξύλο στην κλήρωση - Ο Κούγιας πέταξε 50ευρω σε Κοσμά κι εκείνος το έσκισε - "Το μεροκάματό σου"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags