Facebook Pixel Sportdog.gr | "Όχι" σε 6 εκατ. Ολυμπιακού, κοντά σε άλλη ελληνική ομάδα - Φορ με 37 γκολ, 20 ασίστ - Έγινε το υπερατλαντικό ταξίδι!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-06 00:03:00

"Όχι" σε 6 εκατ. Ολυμπιακού, κοντά σε άλλη ελληνική ομάδα - Φορ με 37 γκολ, 20 ασίστ - Έγινε το υπερατλαντικό ταξίδι!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Όχι" σε 6 εκατ. Ολυμπιακού, κοντά σε άλλη ελληνική ομάδα - Φορ με 37 γκολ, 20 ασίστ - Έγινε το υπερατλαντικό ταξίδι!

Θα μπορεί πλέον να πουλήσει άνετα το μεγάλο της αστέρι! Μεγάλη αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr για τον επιθετικό που ήθελαν πάρα πολύ στο Λιμάνι, έκαναν μία τεράστια πρόταση, αλλά τώρα είναι πολύ πιθανό να τον δουν με άλλη φανέλα στην Ελλάδα. Οι πρώτες επαφές, το οικονομικό και οι εντυπωσιακές επιδόσεις του...
 

Και το όνομα αυτού ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΚΑΡΑΝΤΣΑ! Ναι, είναι ο Αργεντινός σέντερ φορ  της Φιλαδέλφεια Γιούνιον, για τον οποίο ο Ολυμπιακός έφτασε τον περασμένο Σεπτέμβριο να προσφέρει 6.000.000 ευρώ (μαζί με τα μπόνους) για την αγορά του αλλά το αμερικάνικο κλαμπ ζητούσε 7 με 8 εκατομμύρια συν μπόνους και έτσι το deal δεν έγινε. Δεν ήθελε τότε η διοίκηση της Γιούνιον να τον δώσει παρά την πίεση που δέχτηκε, ήταν μια απόφαση του Γερμανού αθλητικού διευθυντή του, Έρνστ Τάρνερ...

Στην πορεία και παρά τις εκτιμήσεις που γινόντουσαν ότι οι ερυθρόλευκοι θα επανερχόντουσαν τον Γενάρη κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Άλλωστε κουμάντο πλέον στα μεταγραφικά του δεν έκανε ο Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος ήταν εκείνος που είχε φαγωθεί να φέρει τον Καράντσα στο λιμάνι. Παρεμπιπτόντως στις 4 Δεκεμβρίου ο Αργεντινός με το ιταλικό διαβατήριο και τα 6.000.000 σημερινή χρηματιστηριακή αξία, επέκτεινε για ακόμη ένα χρόνο το συμβόλαιο του με την Φιλαδέλφεια...

Αυτό, όπως λέγεται, το έκανε περισσότερο για να κατοχυρωθεί το κλαμπ, με την πλευρά του άσου να εξασφαλίζει ανταποδοτικά τη δέσμευση πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα παραχωρηθεί με συγκεκριμένο ποσό, αν πάει πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα. Ο Καράντσα που τον Μάιο θα κλείσει τα 24 χρόνια του και είναι διεθνής με την U 23 της Αργεντινής, ξεκίνησε τον Φεβρουάριο την σεζόν με 4 γκολ σε 3 παιχνίδια με την Φιλαδέλφεια. Συνολικά με την Γιούνιον μετράει 83 ματς, 37 γκολ και 20 ασίστ!!!

Γιατί ξαφνικά θυμηθήκαμε τον Καράντσα; Επειδή μας ήρθε η... πληροφορία από χέρι, πως ο Αργεντινός αποτελεί βασικό καλοκαιρινό μεταγραφικό στόχο άλλης ελληνικής Μπιγκφοράτης ομάδας και όχι του Ολυμπιακού! Και το σημαντικότερο: πρόσφατα άνθρωπος για λογαριασμό της εν λόγω μεγάλης ελληνικής ομάδας, έκανε υπερατλαντικό ταξίδι για αυτή την υπόθεση!! Μιλάμε πως την... προχωράνε!

Μπορεί να ήταν τέλη Φεβρουαρίου αλλά προφανώς επειδή θα είναι μια δύσκολη, δαπανηρή και... περίπλοκη περίπτωση,  κινούνται από τώρα για το καλοκαίρι. Με τους κατάλληλους χειρισμούς, από συγκεκριμένο κανάλι και ξέροντας πάνω, κάτω τα οικονομικά δεδομένα (κάτι που δείχνει πολλά), για να κάνουν την κατάλληλη προεργασία προλαβαίνοντας τους ανταγωνιστές στο σαφάρι απόκτησης του Καράντσα. 

Είναι μια στοχευμένη και κυρίως μεθοδευμένη κίνηση από την πλευρά της ελληνικής ομάδας, η οποία ενδεχομένως να συσχετίζεται και με την προοπτική αφού κλείσει πρώτα και έγκαιρα τον Καράντσα, να είναι πιο... άνετη μετά αν και εφόσον σκάσει μια πολύ μεγάλη πρόταση υπερήφανης πώλησης για δικό της επιθετικό - αστέρι!!

ΥΓ. Η... αχρείαστη μανατζερική λεπτομέρεια για τον Καράντσα έχει να κάνει με το ότι ανήκει στο Γραφείο του Ερνάν Μπερμάν. Είναι δηλαδή ομόσταβλος με τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος τον τελευταίο 1 χρόνο μπήκε στο πελατολόγιο του συγκεκριμένου Γραφείου. Επίσης ο agent Μπερμάν και ο στενός συνεργάτης του Νάτσο Καρντόνα είναι φίλοι με προπονητή μεγάλης ελληνικής ομάδας. Χαίρετε...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση που… άναψε φωτιές στον Άρη - Άλλαξαν οι σχέσεις με ΑΕΚ και Ολυμπιακό; - "Πρόβλημα" με Καρυπίδη!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags