Facebook Pixel Οριστικά χωρίς κόσμο το ΠΑΟΚ-Άρης στην πρεμιέρα των πλέι οφ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-06 14:45:00

Μόλις έσκασε: Οριστικά χωρίς κόσμο το ΠΑΟΚ-Άρης στην πρεμιέρα των πλέι οφ!

Sportdog Team
Μόλις έσκασε: Οριστικά χωρίς κόσμο το ΠΑΟΚ-Άρης στην πρεμιέρα των πλέι οφ!

Κλειστή θα μείνει η Τούμπα για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League.

Η αίτηση αναστολής που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εφαρμογή της ποινής που επιβλήθηκε από τη ΔΕΑΒ απορρίφθηκε, επομένως το ντέρμπι με τον Άρη στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League, θα γίνει οριστικά κεκλεισμένων των θυρών!

Θυμίζουμε πως η τιμωρία της ΔΕΑΒ εκδόθηκε μετά το ντέρμπι ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, εξαιτίας μίας κροτίδας που πέταξε οπαδός των "ασπρόμαυρων", η οποία σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, "πυροδοτήθηκε εντός κερκίδας".

Η αντίδραση τότε από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν σφοδρή, με τη διοίκηση της ομάδας να χαρακτηρίζει «αυθαίρετη και ύποπτη» την ποινή με ανακοίνωσή της, υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται εκτός γράμματος και πνεύματος του νόμου, αφήνοντας αιχμές και για τον αναπληρωτή υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση. 

Από τον ΠΑΟΚ, μετά και από αυτή την εξέλιξη, σημειώνουν εκ νέου πως χρειάζεται συσπείρωση από όλους γύρω από την ομάδα, αλλά και η μέγιστη δυνατή προσοχή, αφού το παραμικρό μπορεί να «κλείνει» την Τούμπα, στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για πρωτάθλημα - Θα μαγείρευα φαγητό για αντοχή σε Μπακασέτα, προβατίνα σε Φορτούνη" (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags