Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: ΑΕΚ για Μαντί Καμαρά - Το "χρυσό" συμβόλαιο που ζητάει
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-07 18:18:00

ΑΕΚ για Μαντί Καμαρά - Το "χρυσό" συμβόλαιο που ζητάει - Δύο μεγάλοι… αντίπαλοι, εκτός ο Ολυμπιακός!

GOALάρες by Εvaggelistis

Φεύγει ως "τιμωρημένος" και ο Αλμέιδα τον θέλει στην Ένωση, όπως είχε ζητήσει και πέρυσι τον Μπακαμπού. Τα χρήματα που ψάχνει ο Αφρικανός χαφ, οι προσφορές που έχει και η αρνητική παράδοση...

Εδώ ο Μαντί Καμαρά, εκεί ο Μαντί Καμαρά που θα καταλήξει ο Μαντί Καμαρά τον Ιούλιο;  Εδώ και εδώ και μια εβδομάδα έχει... βρωμίσει η πληροφορία στην ελληνική πιάτσα agents πως ο Aφρικανός μέσος, που διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό και έχει πέσει σε δυσμένεια από τον Γενάρη, δέχτηκε προσφορά από την ΑΕΚ.

Κάποιοι άλλοι απλά κάνουν λόγο για βολιδοσκόπηση προθέσεων του Μαντί Καμαρά και εκδήλωση ενδιαφέροντος από την ΑΕΚ. Μην ξεχνάμε πως και στο τέλος της περασμένης σεζόν η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα είχαν προσπαθήσει να δελεάσουν/πείσουν/κλείσουν έναν άλλον Αφρικανό του Ολυμπιακού που έμενε ελεύθερος, τον Σεντρίκ Μπακαμπού! Χωρίς αποτέλεσμα τότε, με τον τελευταίο πάντως να μην ανανεώνει ούτε με τους ερυθρόλευκους.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ:  Για να επιστρέψω στην υπόθεση του, θα πρέπει να λάβουμε υπ όψιν 3 βασικά πράγματα : Πρώτον, ο Μαντί ψάχνει ένα συμβόλαιο plus του 1.100.000€ ενώ ζητάει και ένα αξιοσέβαστο μπόνους υπογραφής ως ελεύθερος. Δεύτερον, έχει ήδη προσφορές από πρωταθλήματα όπως η Λα Λίγκα και ομάδες όπως η Σεβίλλη και η Χετάφε. Και τρίτον, όπως έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια, δεν είναι και η πιο εύκολη συνθήκη παίκτες που μένουν ελεύθεροι από τον Ολυμπιακό να πάνε σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα και δη στην ΑΕΚ  ή τον Παναθηναϊκό. Προσεχώς, λοιπόν, θα φανεί αν κι αυτό το καλοκαίρι ισχύσει ή γίνει εξαίρεση στο παραπάνω...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όχι" σε 6 εκατ. Ολυμπιακού, κοντά σε άλλη ελληνική ομάδα - Φορ με 37 γκολ, 20 ασίστ - Έγινε το υπερατλαντικό ταξίδι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags