Τάκης Παντέλης: Αισιόδοξος για την ανατροπή και την πρόκριση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό, παρά το 2-0 του Ζάγκρεμπ, εμφανίστηκε ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας  ο οποίος μίλησε στην “Βεργίνα Τηλεόραση”και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ”.

Η ομάδα μας ήταν χάλια, δεν έπαιξε καθόλου και της έβαλαν δυο γκολ από δικά της λάθη. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τα λάθη αυτά και να φύγουμε με 0-0 από την Κροατία, αλλά πιστεύω ότι στη ρεβάνς της Τούμπας, ένα γκολ θα βάλει ο κόσμος και ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί. Ζρειάζεται σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό του αγώνα και πίστη για την ανατροπή. Το είχαμε κάνει εμείς, το 1981, με την Άϊντραχτ, όταν είχαμε χάσει εκεί μέσα με 2-0, ήθραμε στην Τούμπα, νικήσαμε 2-0, πήγαμε το ματς στην παράταση και αποκλεισθήκαμε 5-4 στα πέναλτι.

Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε στα τρία από τα πέντε πέναλτι που σούταραν οι Γερμανοί, δεν μπορούσα να κινηθώ από τη θέση μου, Στα δυο έπεσα καλά, αλλά δεν μπόρεσα να αποκρούσω και το πέμπτο πέναλτι το δικό μας, το έχασε ο Δημόπουλος. Ο ΠΑΟΚ τώρα, μπορεί να προκριθεί, με σοβαρότητα και γκολ από το πρώτο ημίχρονο”, είπε ο Τάκης Παντέλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε στο FIFA αυτός ο Ολυμπιακός - Άτυχος που παίζει όλη του τη χρονιά με Τερίμ - "Φώναζε" ο Νικολακόπουλος!