Παναθηναϊκός: Έτοιμοι για την πρώτη μάχη στα play off της Super League είναι οι Πράσινοι που προετοιμάζονται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή (10/3) και θέλουν μόνο νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για τίτλο, με τον Φατίχ Τερίμ από την Τετάρτη (6/3) και την επιστροφή στις προπονήσεις να προσπαθεί να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του.

Παράλληλα ο Τούρκος τεχνικός χρησιμοποιήσει ένα πολύ σημαντικό ατού που έχει απέναντι στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καθώς στα τρία ματς κόντρα στους Ερυθρόλευκους ο Τερίμ μετράει δύο ισοπαλίες και μια νίκη.

Εκεί που ποντάρει ο Τούρκος στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είναι πως ο Μεντιλίμπαρ είναι πιο αδιάβαστος στη μάχη των πάγκων, καθώς ο Βάσκος δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο για να ξέρει καλά τους Πράσινους, με τον πρώτο να έχει καλύτερη εικόνα για τους Ερυθρόλευκους κάτι που μπορεί να παίξει τον ρόλο του στο Φάληρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε στο FIFA αυτός ο Ολυμπιακός - Άτυχος που παίζει όλη του τη χρονιά με Τερίμ - "Φώναζε" ο Νικολακόπουλος!