«Ο Ολυμπιακός είχε μία (ανώμαλη) προσγείωση μετά τη βαριά ήττα από τη Μακάμπι στην Ευρώπη. Να το βράσω που δικαιώθηκα για την κακή παράδοση με τις ομάδες από το Ισραήλ; Η λογική λέει πως τώρα μετά το 1-4 της Πέμπτης, με τον Παναθηναϊκό η ομάδα θα είναι πιο μαζεμένη, δεν θα είναι τόσο μεγάλες οι αποστάσεις στις γραμμές και θα υπάρχει μεγαλύτερη συνοχή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Μπορεί να είναι κλειδί για το παιχνίδι πώς θα ξεκινήσουν οι δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει μία κακή παράδοση (ειδικά στο Καραϊσκάκη) να μην ξεκινάει καλά τους αγώνες του και έτσι να μην εκμεταλλεύεται την έδρα του, το γεμάτο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει όπως μπήκε στην Τούμπα, η οποία είχε σιωπήσει με την εικόνα του στα πρώτα 30', όπως και το ίδιο είχε γίνει και στη Βουδαπέστη. Στο Καραϊσκάκη, ίσως για λόγους ψυχολογίας ή επειδή παίζει περισσότερο επιθετικά από ό,τι πρέπει, πολύ συχνά βρίσκεται πίσω στο σκορ και μετά κυνηγάει τον αντίπαλο», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Τώρα έχει ένα δύσκολο παιχνίδι και ένα πρέπει, γιατί η λογική λέει πως εύκολα ή δύσκολα η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα κερδίσουν (Λαμία εκτός και Άρη εντός, αντίστοιχα)».

Ακούστε τι είπε για την ενδεκάδα για το συγκεκριμένο ματς και τις σκέψεις του Μεντιλίμπαρ