Με ανακοίνωσή της λίγες ώρες πριν το ματς με την ΑΕΚ η Λαμία ενημέρωσε ότι ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν θα αγωνιστεί σε κανένα από τα δύο ματς κόντρα στην Ένωση στα πλέι οφ, προκειμένου να προστατευτεί τόσο η ομάδα, όσο και ο παίκτης, μετά την συμφωνία του να συνεχίσει στους Κιτρινόμαυρους από τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε δημιουργηθεί μεγάλος "θόρυβος" από το "κόψιμο" του Τσιλούλη από την αποστολή της Λαμίας και γι' αυτό το λόγο προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση η διοίκηση των Φθιωτών, προκειμένου να μην υπάρχουν "σύννεφα" γύρω από το deal του Έλληνα άσου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, στους δύο αγώνες των play off της Stoiximan Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν πρόκειται να αγωνιστεί, τόσο για την προστασία της ομάδας όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από ΑΕΚ με απόφαση Αλμέιδα - Έχει καλό συμβόλαιο μέχρι το 2025 - Βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του!