Σουαλιχό Μεϊτέ: Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο μέσος του ΠΑΟΚ, ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη και αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του παιχνιδιού, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι άπαντες στην ομάδα έχουν αφήσει πίσω την ήττα από τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ.

''Κάναμε αρκετά λάθη στο Ζάγκρεμπ που μας κόστισαν. Πλέον έχουμε ένα σημαντικό ματς στο Πρωτάθλημα και πρέπει να το κερδίσουμε. Το πιο σημαντικό είναι όταν έρχεται μια ήττα είναι να αντιδράς και να μαθαίνεις από αυτή. Ετσι έχω μάθει. Πρέπει να συνεχίσεις, να κοιτάς αμέσως το παρακάτω"

Για τον σημερινό αγώνα σημείωσε: "Με νίκη απέναντι στον Αρη, επιστρέφουμε στις επιτυχίες και θα είναι σημαντικό για εμάς αφού θα παραμείνουμε στην κορυφή. Εχουμε 10 ματς σημαντικά στο Πρωτάθλημα, το πιο σημαντικό κομμμάτι πλέον είναι τα πλέι οφ γιατί ουσιαστικά είναι σαν να αρχίζει τώρα το Πρωτάθλημα. Παίζουμε απέναντι στον Αρη που φέτος δεν τον έχουμε κερδίσει. Είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στη Θεσσαλονίκη. Είναι ωραίο αυτό να το λες στα λόγια, πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε".

Για το αν πρέπει να αλλάξει κάτι ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του: "Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι μας. Το κλειδί για να πάμε καλά στα πλέι οφ είναι να βγάλουμε ένταση, να δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο και να υπηρετούμε το πλάνο μας. Ολα τα ματς είναι σημαντικά. Προφανώς και είναι σημαντικό στο πρώτο ματς των πλέι οφ να αρχίσεις με νίκη αλλά όλα τα ματς είναι το ίδιο σημαντικά".

Για την απουσία του κόσμου:"Θα μας λείψει ο κόσμος. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος μας όπως και για κάθε ομάδα και πόσο πίεση βάζει στον αντίπαλο. Αλλά αυτή είναι η κατάσταση, έχουμε συνηθίσει να παίζουμε χωρίς τον κόσμο μας φέτος, καλώς ή κακώς το έχουμε συνηθίσει, θα παίξουμε και για αυτούς", είπε ο Σουαλιχό Μεϊτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός-ΠΑΟ για τον... νέο Γκραντ στη Basket League - Άσχημα μαντάτα για Μιλουτίνοφ, ξανά για Σενγκέλια!