Facebook Pixel Λιβάι Γκαρσία: "Το σκέφτηκα όταν έκανα την κίνηση, ευτυχώς μπήκε γκολ’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-10 21:05:00

Έτσι έβαλε την γκολάρα ο Λιβάι - "Το σκέφτηκα όταν έκανα την κίνηση, ευτυχώς μπήκε’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έτσι έβαλε την γκολάρα ο Λιβάι - "Το σκέφτηκα όταν έκανα την κίνηση, ευτυχώς μπήκε’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο σέντερ φορ της Ένωσης εξήγησε πώς πέτυχε το τρομερό τέρμα στη Λαμία.

Η ΑΕΚ επικράτησε άνετα με 4-0 της Λαμίας και ο Λιβάι Γκαρσία πέτυχε φοβερό τέρμα, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος με τα σχόλια όλων για το γκολ του!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιβάι Γκαρσία:

Για το ματς: "Είναι αλήθεια ότι σαν άνθρωποι θέλουμε να τα καταφέρνουμε γρήγορα. Χρειάζεται υπομονή. Με βάση τις οδηγίες του προπονητή προσπαθήσαμε να τις εφαρμόσουμε ήταν να δείξουμε εξυπνάδα για να πάρουμε αυτό που θέλαμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από ΑΕΚ με απόφαση Αλμέιδα - Έχει καλό συμβόλαιο μέχρι το 2025 - Βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του!

Για τα σχόλια που είπαν: "Έχουν πει τα πάντα. Είμαι χαρούμενος για τα σχόλιά τους, είναι περιττά τα λόγια μου. Μερικές φορές τα χρειαζόμαστε αυτά τα σχόλια. Φέτος η χρονιά μου δεν ήταν τέλεια δεν πάει όπως την σχεδίασα, γιατί μερικές φορές ο Θεός κάνει άλλα σχέδια. Ένας ποδοσφαιριστής στη θέση μου χρειάζεται μια θετική ενέργεια".

Για το αν σκέφτηκε το πρώτο του γκολ στην κίνηση ή το είχε εξ αρχής στον νου του: "Κατά τη διάρκεια της κίνησης το σκέφτηκα. Είδα που βρισκόμουν. Πήρα την απόφαση και ευτυχώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα".

Δείτε την γκολάρα του:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags