Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: "Πειράματα Λουτσέσκου, ούτε στο τάβλι τον Μάντζιο"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-11 00:06:00

"Πειράματα Λουτσέσκου, ούτε στο τάβλι τον Μάντζιο - Λευκή πετσέτα το... ναυάγιο ΠΑΟΚ, τον τελείωσε ο Άρης"!

Sportdog Team

Οργισμένοι οι ΠΑΟΚτσήδες μετά την ήττα από τον Άρη στην Τούμπα για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League.

Η ήττα από τον Άρη στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League ήχησε σαν σφαλιάρα στην Τούμπα, παρότι το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Οι ΠΑΟΚτσήδες είδαν την ομάδα τους να χάνει από τον συμπολίτη και να πέφτει από την κορυφή της βαθμολογίας και τα έβαλαν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τις επιλογές του.

Το Sportdog.gr συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικότερα και σας τα παρουσιάζει:

Μηδέν Μπάλα , μηδέν πάθος , μηδέν όλα. Καλό καλοκαίρι…

2 από τους 3 στόχους έφυγαν και, βάσει της εικόνας μας, βλέπω να χαιρετάμε και τον τελευταίο μας στόχο, το πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει αδειάσει σε κάθε επίπεδο και όσο ο προπονητής μας παίζει το ίδιο μονοδιάστατο ποδόσφαιρο τόσο θα έρχονται τέτοιου είδους αποτελέσματα. Μπράβο στον συμπολίτη που μας έχει κάνει πελάτες τα τελευταία χρόνια.

Μην ξεχάσετε τις ανανεώσεις και σήμερα!!! Ως γνωστό, πάθος εξαφανισμένο στα play off. Τα νεύρα μας δεν αντέχουν άλλο, ξυπνάτε

Ρε ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ πειράματα κάνεις στη προετοιμασία όχι στα play off. Ολο το παιχνίδι ο zivkovic o taison? Έφαγες τον ΤΖΗΜΑ ΤΣΙΓΓΆΡΑ τον ΛΥΡΑΤΖΗ..Ο antonio στο γκολ μάλλον έβλεπε το ίδιο όνειρο με σένα.

Τρεχαμε να ανανεωσουμε παικτες που παιξαν 2-3 παιχνιδια καλα με Kηφισια και Γιαννενα και απο τοτε παιζουν λες και ειναι σε αλανα....οποιος δεν μπορει δρομο!!!

Ο θίασος της Φίνος φιλμ με τον Σταυρίδη στον πάγκο συνεχίζει να προσφέρει γέλιο στα ελληνικά θέατρα.... συγνώμη γήπεδα ήθελα να πω....

Στις 5αρες με Κηφισιά και άλλα χωριά λέγατε μεγάλε στρατηγέ μείνε εδώ για πάντα..κάντε του ανανέωση για μια ζωή.φατε τον στη μάπα τώρα που σας δουλεύει.μας λέγατε γραφικούς όσοι δεν τον θέλαμε στον ΠΑΟΚ.και μην ξεχνάτε πως αυτός είναι υπεύθυνος μεταγραφών..αυτός δεν ήθελε επιθετικό και αυτός κατέληξε στον Σαματα..

Λουτσι όπου σε βρίσκει σε …. Ο μαντζιος και δεν έχεις πάρει χαμπάρι αλλά δεν πειράζει ξέρεις την Πέμπτη ξεκινάς μουργκ αντονιο και σαματα αν φυσικά μπορεί να παίξει

ΡΕ ΛΟΥΤΣΙ ΠΟΣΑ ΜΑΤΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΑΒΛΙ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΈΠΑΙΡΝΕΣ

Ο Άρης πήρε διπλό στην Τούμπα χωρίς να ιδρώσει αν αυτό σας κάνει να νιώθετε περήφανοι τοτε δν υπάρχει να πούμε κάτι άλλο..συνέλθετε! Ραζβαν ο Άκης ο Μάντζιος σε κάνει ότι θέλει μέσα έξω με κόσμο χωρίς κόσμο ότι θέλει στην κυριολεξία! ΞΥΠΝΑΤΕ!!Άλλους προπονητές μετά από τίτλο τους διώχνετε (Γκαρσία) και άλλους μετά από σερί χρονιές χωρίς τίτλο τους ανανεώνετε!

Meite-Τσιγγαρας στο κέντρο. Τζιμας κορυφή. Ντελια-Despotov-Taison. Αυτοί οι παίκτες δεν μπορούν να λείπουν από την ενδεκάδα. Τέλος!

Εκεί στην ΠΑΕ ξυπνάτε....χάσαμε όλους τους στόχους μας φέτος...αν δεν μπορείτε μην μας κοροϊδεύετε άλλο...εμάς ρε ποιος μας σκέφτεται ήθελα να ήξερα...και Ιβάν η ασυλία κάποια στιγμή τελειώνει τα έργα καλά τα κάνεις αλλά μεταγραφές ποτέ? Με παππούδες δεν παίζουμε άλλο κουραστηκαμε...Α και από τώρα ξέρουμε τι μας περιμένει στην ρεβάνς στην Τούμπα με τους Κροάτες αλλά εκεί θα έχει λαϊκά δικαστήρια πλέον...ο λαός πρέπει να μιλήσει....

Περυσι το καλοκαιρι ειπατε θα γινουν μεταγραφες απ το πανω ραφι. Εχουμε και λεμε: φερατε σεντερ φορ τον Σαματα χωρις να ενδιαφερθειτε για το γεγονος οτι εχει ψυχολογικα για τα οποια λεγαν ολοι στην Τουρκια. Φερατε για βασικο τον Εκονγκ που κατεληξε 4ος και επαιξε 6 ματς ενω ειχε θλαση. Απο χαφ: Μειτε, Μαρκος Αντονιο δανεικοι (λετε θα παρετε τον Μειτε ενω ποτε δενε χουμε δωσει ρητρα για δανεικο). Ο Σβαμπ φευγατος. Ο κλεισμενος Μαξιμοβιτς στον Παναθηναικο. Μονοι σιγουροι ο εξαφανσιμενος Τσιγγαρας, ο Οζντοεφ και ο Μουργκ που περυσι παρακαλουσατε καποιον να τον αγορασει και φετος τρεξατε να τον ανανεωσετε μη μας τον παρει η Ρεαλ για αντι-Κροος. Με λιγα λογια το προσημο ειναι αρνητικοτατο και αν εχουμε πωληση ενος εκ των Κοταρακι, Κωνσταντελια το επιπεδο ια πεσει κατακορυφα. Το οτι Ιανουαριο δε παρθηκε σεντερ φορ ηταν λευκη πετσετα οσον αφορα τη κακακτηση του πρωταθληματος, στοχος βεβαια που ουτς τολματε να ξεστομισετε

Θυμίζει την εποχή του Σάντος ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια και τέταρτος στο τέλος των play-off χάνοντας όλους τους αγώνες μέσα έξω.Το κόμπλεξ με τον Άρη έγινε πλέον αρρώστια.

Αν δε μπορείς να κερδίσεις ένα αγώνα μην τον χάνεις....ο κετζιορα που παίζει ασταμάτητα 2 μήνες γιατί ο άλλος αγωνιζόταν τραυματίας για την εθνική του, κάνει εύκολο λάθος....ο Μάρκος Αντόνιο ενώ είναι αμυντικό χαφ μάρκαρε με τα μάτια πάνω στον μορον

Τουλάχιστον ξέρουμε ότι ήμαστε πελάτες και βγάζουμε τίποτα απ' το στοίχημα...

Έδω κι έναν μήνα έχετε πάψει να παίζετε. Στα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς φανήκατε λίγοι. Μία ισοπαλία εντός έδρας,δύο ήττες εντός έδρας, ήττα από μία μέτρια ομάδα στο Conference και τώρα ξανά ήττα εντός έδρας από την ομάδα που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος την είχατε 16 βαθμούς από κάτω σας. Αν δεν σας ρίχνουν κάτι στο νερό,δεν καταλαβαίνω τι σας συμβαίνει και μας έχετε αρρωστήσει όλους. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Ένα ναυάγιο ακόμη για την ομάδα!!! Οπως προγραμματιστείς την χρονια σου έτσι θα σου βγει!! Χωρίς Σέντερ φορ όλη την χρονια και δεν παίρνεις κανένα τον Ιανουάριο, με τον Οττο ιδιαίτερα κακό, ο Αντώνης δεν κάνει για ποδόσφαιρο, τον μουργκ γιατι τον ανανεώσαμε ;; Ο Τάισον μετά την υπογραφή δεν βλέπεται!!! Η άμυνα με ατελείωτα λάθη σε κάθε παιχνίδι!! Και με τον Λουτσεσκου για 2 χρονια που αυτό που δείχνει στα ντέρμπι είναι οτι δεν μπορεί και πέρσι το είδαμε να θυμησω οτι είχαμε να κερδίσουμε 10 ματς, κατόρθωσε ο Ρουμάνος να αδειάσει την ομάδα παίχτηκα και πνευματικά και απο οτι φαίνεται έχασε και τα αποδυτήρια!!!! Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα πλέον να μην βγούμε στην Ευρώπη του χρόνου!! Αυτό νομίζω θα πρέπει να φέρει αλλαγές στην διοίκηση που αδιαφορεί εντελώς για την ομάδα αλλά και στον προπονητή δεν έχει κάτι άλλο να δώσει!!! Τα παιχνίδια που μεγαλώνουν τον σύλλογο δεν είναι με 4 και 5 γκολ σε μικρές ομάδες αλλά με εμφατικές νίκες στα ντέρμπι μια δυστυχώς ο Λουτσεσκου δεν αντέχει στη πίεση και δεν έχει εναλλακτικό πλάνο!

*** ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ Highlights από τη νίκη του Άρη στην Τούμπα - Η γκολάρα Μορόν και το πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags