Facebook Pixel Λιβάι Γκαρσία: "Σκέφτομαι ότι ο πρόεδρος δεν θα με πουλήσει ποτέ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-11 11:10:00

Επικός Λιβάι: "Σκέφτομαι ότι ο πρόεδρος δεν θα με πουλήσει ποτέ - Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ"

Sportdog Team
Επικός Λιβάι: "Σκέφτομαι ότι ο πρόεδρος δεν θα με πουλήσει ποτέ - Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ"

Για την δήλωση που είχε κάνει πριν λίγο καιρό ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το ότι δεν θα τον πουλήσει ποτέ μίλησε ο επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο.

Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση πρόσθεσε χθες στο ενεργητικό του ο Λιβάι Γκαρσία, που πέτυχε δύο υπέροχα γκολ κόντρα στη Λαμία, αγωνιζόμενος περίπου για 20 λεπτά στην αναμέτρηση.

Μάλιστα, ο επιθετικός της Ένωσης ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται τη δήλωση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ότι δεν θα τον πουλήσει ποτέ, με τον παίκτη να γελάει και να απαντά:

«Ναι, το σκέφτομαι! Στην τελική, αυτό που σκέφτομαι είναι ότι έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Οπότε μέχρι την τελευταία ημέρα που θα είμαι εδώ θα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος και θα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται».

Για το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε, σημείωσε: «Νιώθω ευγνώμων γι’ αυτό το γκολ και επίσης νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτό το γκολ ήρθε σε μία στιγμή, που η χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, είχα κάποιες απογοητεύσεις σε προσωπικό επίπεδο, οπότε αυτό το γκολ έρχεται να… σπρώξει, να δώσει έξτρα κίνητρο και ενέργεια γι’ αυτό που χρειάζομαι».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καρφάκι" Καρπετόπουλου για Τσιλούλη και ΑΕΚ: "Εκδρομή στη Λαμία - Δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά"

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags