Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανέλαβαν... δράση Λουτσέσκου-Βιεϊρίνια
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-11 13:35:00

Ανέλαβαν... δράση Λουτσέσκου-Βιεϊρίνια: "Κανείς δεν μας πίστευε στην αρχή, να το γυρίσουμε"

Sportdog Team
Ανέλαβαν... δράση Λουτσέσκου-Βιεϊρίνια: "Κανείς δεν μας πίστευε στην αρχή, να το γυρίσουμε"

Προσπάθεια να τονωθεί η αυτοπεποίθηση στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.

Μετά την ήττα από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε και από τον Άρη και πλέον βλέπει τους στόχους του για φέτος να... δυσκολεύουν, με τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Αντρέ Βιεϊρίνια να επιχειρούν να γυρίσουν το κλίμα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός με μία σύντομη τοποθέτηση στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι με τον Άρη ζήτησε απ΄όλους να αναλογιστούν πως ξεκίνησε η φετινή προσπάθεια, κάτω από συνθήκες ασφυκτικής πίεσης και μεγάλης αμφισβήτησης για όλους και πως κατάφεραν να ισορροπήσουν την κατάσταση και να φέρουν τον ΠΑΟΚ ως εδώ: 

«Στην αρχή της σεζόν κανείς δεν πίστευε σε εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου, προσθέτοντας μεταξύ άλλων: «Να το γυρίσουμε χωρίς εγωισμούς, έχουμε φτάσει ως εδώ, βάζοντας το εμείς κάτω από το εγώ».

Έπειτα, τον λόγο ζήτησε να πάρει ο αρχηγός της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του, έκανε σαφές πως όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση. 

«Είμαι εδώ από το '17, έχουμε σηκώσει τρόπαια, πιστεύω σε εσάς. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω όσο μπορώ. Έχουν μείνει λίγοι αλλά πολύ σημαντικοί αγώνες. Πρέπει όλοι να βάλουμε τα δυνατά μας». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος Βαρούχας για τα πέναλτι ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - Έπρεπε να αποβληθεί ο Ναβάρο; - Τι έγινε με Ποντένσε (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags