Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αντώνης Καρπετόπουλος: Κάρπετ: "Φοβερή ιδέα με Μπακασέτα"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-13 08:31:00

Κάρπετ: "Φοβερή ιδέα στον Ολυμπιακό με Μπακασέτα - Το αποκλείω για τίτλο - Οι νίκες δεν ήταν του Μεντιλίμπαρ"

Sportdog Team

"Μετά τη Μακάμπι, όλοι στην ομάδα, αυτό κατάλαβαν;". Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός στο σχόλιό του στην εκπομπή του MEGA για την εικόνα των Πειραιωτών στη βαριά ήττα από το Τριφύλλι...

Τους λόγους της βαριάς ήττας του Ολυμπιακού ανέλυσε ο Αντώνης Καρπετόπουλος στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του MEGA, όπου στάθηκε στα λάθη τακτικής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και παικτών, στις τρανταχτές αδυανμίες της ομάδας, αλλά και στην αντίδραση του Φατίχ Τερίμ μετά τον ΟΦΗ.

Μεταξύ άλλων, στο σχόλιό του στο MEGA ανέφερε:

«Δεν είναι ένα μεμωνομένο αποτέλεσμα. Είναι η συνέχεια του παιχνιδιού με τη Μακάμπι, σε ένα ματς καρμπόν. Όποιος έχει δει τον Ολυμπιακό, βλέπει ότι κάνει τα ίδια από την αρχή της σεζόν. Υπάρχουν απλώς ομάδες που έχουν εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του και άλλες όχι.

Αν είσαι αντίπαλος προπονητής, είναι δεδομένο τι θα του κάνεις. Θα στοχεύσεις τα πλάγια μπακ και θα έχεις έναν φορ κινητικό για να πηγαίνει βόλτα τον δεύτερο σέντερ μπακ. Σήμερα ήταν ο ατυχής Μπιανκόν, τον οποίο πήγε βόλτα ο Ιωαννίδης να δει όλο το γήπεδο παντού. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν ξέρουν αν έπαιξε ο Μπακασέτας. Φοβερή ιδέα να αφήσεις τον αρχηγό της Εθνικής να βάλει δύο γκολ, χωρίς να υπάρχει παίκτης κοντά του.

Αυτό τι σημαίνει; Θα χάσει ο Ολυμπιακός όλα τα παιχνίδια στα πλέι οφ; Όχι, αυτά τα πράγματα κατά περιόδους βελτιώνονται, αλλά χωρίς να υπάρχει αγωνιστική εξήγηση. Είναι θέμα ποδοσφαιριστών. Αν ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει στα κόκκινα για να κερδίσει τον Παναιτωλικό, κάτι δεν πάει καλά. Τώρα φαίνεται ότι οι νίκες δεν είχαν να κάνουν με τον Μεντιλίμπαρ. Απλά χτύπησε ένας συναγερμός ότι εδώ χανόμαστε. Και δεν αποκλείω την επόμενη αγωνιστική να παίξει καλά.

Αυτό που αποκλείω, είναι μία ομάδα, όχι μόνο ο Ολυμπιακός αλλά όλες οι ομάδες που εξαρτώνται από το τι θα κάνει μία ομάδα παιικτών, δεν θα πάρει πρωτάθλημα. Αν θα είναι συγκεντρωμένος ο Ροντινέι, αν θα κάνει το καλύτερό του παιχνίδι ο Ορτέγκα, αν οι επιθετικοί θα κάνουν γκολ τις δύο ευκαιρίες. Δεν θα σε πάει μακριά μακριά…»

Και συνέχισε: «Ο Τερίμ τους έδωσε δύο μέρες άδεια, γιατί έχασαν στην Κρήτη τόσα γκολ και ήξερε πως αν μαζευτούμε τη Δευτέρα, θα τσακωθούμε. Ο άνθρωπος έχιε μία προσέγγιση σε όλα. Τελειώνει το παιχνίδι με τη Μακάμπι στον Ολυμπιακό και δεν μιλάμε μόνο για τον Μεντιλίμπαρ, αλλά για όλους όσους βρίσκονται τριγύριω.  Δηλαδή το συμπέρασμά τους μετά τη Μακάμπι, με όλα αυτά τα θέματα στην άμυνα, ήταν ότι έπρεπε να παίξουν με δύο επιθετικούς;».

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσωπική αποτυχία Μεντιλίμπαρ - Φτάνει το... αστείο με Ροντινέι και Ελ Αραμπί - Δεν γλιτώνει τις 15 μεταγραφές!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags