Facebook Pixel Κώστας Κατσουράνης: "Ο ΠΑΟ έχει καλύτερους παίκτες από τον Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-11 20:50:00

Κατσουράνης: "Ο ΠΑΟ έχει καλύτερους παίκτες από τον Ολυμπιακό - Δεν αξίζει τόσα ο Κάρμο..."

Sportdog Team
Κατσουράνης: "Ο ΠΑΟ έχει καλύτερους παίκτες από τον Ολυμπιακό - Δεν αξίζει τόσα ο Κάρμο..."

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε για τη θριαμβευτική επικράτηση του Παναθηναϊκού στο Φάληρο και εξήγησε πώς προέκυψε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Κώστας Κατσουράνης έδωσε τη δική του οπτική για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Η πρώτη 4άδα μπορεί να αλλάξει πολλές φορές μέσα στα πλέι οφ. Δεν είναι τραγικό το -5 του Ολυμπιακού από την κορυφή. Παίζει Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Αν έρθουν δύο διπλά, αλλάζουν όλα. Είναι κοντά οι ομάδες, τα πάντα μπορούν να έρθουν. Νομίζω πως έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο Παναθηναϊκός, το πρώτο ημίχρονο είναι καταπληκτικό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θέλει σταθερή 11αδα και Αλεξανδρόπουλο - Πολυδιαφημίστηκε ο Λουτσέσκου - Παράτησα το Λαμία-ΑΕΚ στο 30’"!

Δεν μπορώ να πω πως ήταν καλύτερη η εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ με εννιά αναπληρωματικούς. Ήταν μια εμφάνιση δίχως αύριο για τον Παναθηναϊκό, του πείραξε το μυαλό του Ολυμπιακού το παιχνίδι της Πέμπτης. Δέχθηκε μια βαριά ήττα από μια ομάδα που είναι στα κυβικά του.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε στο γήπεδο τα πάντα, είχε διαβάσει πολύ καλά τον Ολυμπιακό. Και με Τσέριν, Μπερνάρ, Μπακασέτα. Ο Ιωαννίδης ήταν ο κορυφαίος, έβλεπε κανείς ότι έχει ”επιστρέψει”. Ακόμα και ο Ακαϊντίν καθάρισε όλες τις φάσεις, είναι ψηλό παιδί. Χαμηλά έχει πρόβλημα, δεν έπαιξε ο Ολυμπιακός. Και οι δύο ήταν αποφασισμένοι, η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟ και η τεχνική κατάρτισή τους άφησαν τον Ολυμπιακό πολύ πίσω.

Δεν βγήκε στον Ολυμπιακό το σύστημα με τα δύο σέντερ φορ. Αναγκάστηκε ο Ολυμπιακός να παίξει με μεγάλες μπαλιές. Φάνηκε, ότι υπερτερούν ποιοτικά οι παίκτες του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού. Δεν το συζητάω. Για μένα, ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερους παίκτες από τον Ολυμπιακό. Δεν υπερτερεί κάπου ο Ολυμπιακός. Δεν του βγήκε η έμπνευση του Μεντιλίμπαρ με τον Ναβάρο, νομίζω πως ήθελε χαφ.

Ο Τσέριν έπαιξε τον ρόλο του 8αριού πάρα πολύ καλά. Δεξιά ο Κώτσιρας είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του ΠΑΟ αυτή τη στιγμή μαζί με τους Μπακασέτα, Παλάσιος και Μπερνάρ. Μια τριάδα που μπορεί να συνεργαστεί, συν τον Πέρεθ που ήταν συνδετικός κρίκος. Δεν τον πρέσε όσο έπρεπε ο Ναβάρο. Αν αφήσεις ελεύθερο τον Πέρεθ, είναι καλός παίκτης.

Ο Χέσε και ο Ροντινέι προσπάθησαν περισσότερο από όλους στον Ολυμπιακό. Ο Ορτέγκα δεν μπορεί να ακολουθήσει, ο Τσικίνιο ήταν αρνητικός και δεν έκανε σωστή πάσα. Δεν μπορώ να δώσω καμία ευθύνη στον προπονητή, δεν είναι δικό του το ρόστερ. Προσπαθεί κάτι να φτιάξει. Και οι δύο ομάδες έχουν πρόβλημα στους κεντρικούς αμυντικούς. Δεν είναι για τέτοια αξία ο Κάρμο, δεν αξίζει τόσα λεφτά.

Ο Παναθηναϊκός είχε καλύτερο σχέδιο με παίκτες με περισσότερη ενέργεια. Και η κούραση από την Πέμπτη και ψυχολογικά αυτή η βαριά ήττα, τον επηρέασε τον Ολυμπιακό. Ίσως και ο προπονητής να μην έχει λύσεις. Γιόβετιτς, Ελ Αραμπί, ΟΚ. Μοιάζουν αρκετά. Ο Ζέλσον ήταν τραυματίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags