Facebook Pixel Έσταξε... μέλι παλαίμαχος του ΠΑΟΚ για Λουτσέσκου: "Master στη διαχείριση"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-12 23:31:00

Έσταξε... μέλι παλαίμαχος του ΠΑΟΚ για Λουτσέσκου: "Master στη διαχείριση" - Έτσι προκρίνεται με Ντιναμό

Sportdog Team
Έσταξε... μέλι παλαίμαχος του ΠΑΟΚ για Λουτσέσκου: "Master στη διαχείριση" - Έτσι προκρίνεται με Ντιναμό

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά και μίλησε τόσο για τον Ρουμάνο τεχνικό όσο και για τη ρεβάνς με την κροατική ομάδα.

Στέλιος Μαλεζάς: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Μακεδονικού, ο οποίος κατάφερε να κλειδώσει την παρουσία της ομάδας στα Play Off της Super League 2, με τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ Β, αλλά και στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ.

Για την είσοδο της ομάδας στα Play Off: «Από τη στιγμή που επιτεύχθηκε ο στόχος της ομάδας, νομίζω ότι αυτό πρέπει να μας αφήσει όλους ικανοποιημένους.  Τώρα από εδώ και πέρα αυτό που θέλουμε είναι να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα παίζουμε για τη νίκη. Συγχρόνως θα πρέπει να παίξουν και παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ ως τώρα, που μέχρι τώρα ήταν στηρίγματα. Είναι μια καλή ευκαιρία για να τους αξιολογήσουμε και να πάρουνε λεπτά συμμετοχής».

Για το αν ο ίδιος θεωρεί πως έκανε μια επιτυχημένη χρονιά με τον Μακεδονικό: «Από τη στιγμή που έχουμε μπει στα πλει-οφ νομίζω πως η πρώτη μου σεζόν είναι επιτυχημένη. Για να είμαι ειλικρινής θεωρούσα ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα, να έχουμε μπει με λιγότερο άγχος και να ήμασταν πιο σταθερή στην απόδοσή μας. Κατά τα άλλα, το αποτέλεσμα είναι το παν και είμαι ικανοποιημένος από την όλη προσπάθεια των παικτών.

Από την πλευρά μου προσπαθώ να είμαι ειλικρινής απέναντι σε όλους, να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Θα γυρίσει μπούμερανγκ αν κάνουμε κάτι που δεν είμαστε εμείς. Προσπαθώ να ακολουθώ τον χαρακτήρα μου και στην προσωπική και στην επαγγελματική μου ζωή».

Για το αν ο ίδιος έχει επηρεαστεί από τον Λουτσέσκου: «'Έχω επηρεαστεί από πολλούς προπονητές. Μπορεί να ισχύει, αλλά αυτό μπορεί να το δει καλύτερα κάποιος που είναι από έξω, για να μπορεί να το συγκρίνει και να το κρίνει. Νομίζω όμως πως με έχουν επηρεάσει όλοι οι προπονητές και μου έχουν δώσει το θετικό τους κομμάτι.

Στο κομμάτι του μάνατζμεντ, ο Λουτσέσκου είναι ένας από τους καλυτέρους. Στο πως διαχειρίζεται όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές, αλλά και το κομμάτι των μίντια και της διοίκησης. Ό,τι υπάρχει στο εξωαγωνισικό κομμάτι, μετά τις 4 γραμμές. Το πως ένας ποδοσφαιριστής θα είναι ικανοποιημένος που βρίσκεται στην ομάδα. Τα πάει πολύ καλά με τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού

Παράλληλα, έκανε τη δική του πρόβλεψη και για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση μέσα στην Τούμπα: «Θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρξει στήριξη από τον κόσμο, γιατί  μπορεί και στο 70 να μπει ένα γκολ υπάρχει πολύς χρόνος για να πάρει το παιχνίδι. Μπορούν και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις. Πρέπει να υπάρξει υπομονή, για να πετύχει την πρόκριση η ομάδα.»

Τέλος, σχολίασε και το δυναμικό «ασπρόμαυρο» παρών μεταξύ των κλήσεων του Πογιέτ στην Εθνική: «Νομίζω ότι είναι μια τεράστια επιτυχία για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ, όταν τόσα παιδιά από τις ακαδημίες είναι στο υψηλότερο επίπεδο και βοηθάνε την Εθνική ομάδα. Θεωρώ πως είναι η δουλειά που γίνεται και δίνει και τη χαρά στον οργανισμό να έχει ποδοσφαιριστές στο υψηλότερο επίπεδο», είπε ο Στέλιος Μαλεζάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αστεία" δικαιολογία Μεντιλίμπαρ - Ολυμπιακοφάγος Τερίμ, έδιωξε ήδη Καρβαλιάλ - 2ος… Αλμέιδα για Λουτσέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags