Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο "εξωγήινος" Γκαρσία, ο απίθανος Πόνσε και οι ζωές που καταστρέφονται ΑΔΙΚΑ για... την ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-12 18:39:00

Ο "εξωγήινος" Γκαρσία, ο απίθανος Πόνσε και οι ζωές που καταστρέφονται ΑΔΙΚΑ για... την ΑΕΚ!

Sportdog Team
Ο "εξωγήινος" Γκαρσία, ο απίθανος Πόνσε και οι ζωές που καταστρέφονται ΑΔΙΚΑ για... την ΑΕΚ!

Ο Κώστας Τσίλης βάζει στο τραπέζι την μίνι... "αδικία" που προέκυψε την Κυριακή και γράφει για τους σέντερ φορ της ΑΕΚ

Ένας από τους χίλιους λόγους που είναι κρίμα και άδικο που έμεινε κλειστό για τον κόσμο το ματς της ΑΕΚ την προηγούμενη Κυριακή στην Λαμία, ήταν και πως στερήθηκε ο κόσμος το προνόμιο να δει από κοντά τις γκολάρες που έβαλε ο Λιβάι. Μεγάλη η δύναμη της κάμερας και της τηλεόρασης αλλά όλοι ξέρετε πόσο διαφορετικό είναι να βλέπεις το ποδόσφαιρο ζωντανά. Και πιστέψτε με, πολύ περισσότερο ένα τέτοιο γκολ.

Βεβαίως θα εξομολογηθώ την αμαρτία μου. Σε μια δεύτερη ανάγνωση, θα βάλω το δεύτερο γκολ που πέτυχε την Κυριακή ο Γκαρσία, λίγο πιο πάνω από το πρώτο. Προφανώς και όλη η προσπάθεια κυρίως εκείνη η «φωτοβολίδα», είναι από τις φάσεις που σε σηκώνουν στο πόδι. Όμως το δεύτερο γκολ που βάζει ο Λιβάι, είναι πολύ όμορφο ποδοσφαιρικά. Το ομορφαίνει βεβαίως πολύ και η τελική πάσα που κάνει αυτός ο εξαιρετικός παίκτης που λέγεται Λιούμπιτσιτς. Αλλά και η προσποίηση που κάνει ο Γκαρσία και το πλασέ στην απέναντι γωνιά, είναι μαγεία. Διαβάστε περισσότερα στο enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags