Facebook Pixel Γκολτζής από Ελλάδα για ΠΑΟΚ - 6μηνο ban για πειθαρχικό παράπτωμα!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-13 10:00:00

Γκολτζής από Ελλάδα για ΠΑΟΚ, τον... έψαξαν και τον Γενάρη - 6μηνο ban για πειθαρχικό παράπτωμα! (Vid)

GOALάρες by Εvaggelistis

Τον αγοράζει η ομάδα του και τον πουλάει στην Τούμπα! Ο σκόρερ-αποκάλυψη της φετινής Super League βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα των ασπρόμαυρων...

Ο Χουάν Μιριτέλο είναι από τους σκόρερ - αποκαλύψεις της φετινής Super League, όσον αφορά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο 25χρονος Αργεντινός φορ,  με το 1.000.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία, ήρθε δανεικός από την Ντεφένσα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, βασικά επειδή στην πατρίδα του είχε φάει 6μηνο απαγορευτικό ban (δεν θα μπορούσε να παίξει), για εξωαγωνιστικό πειθαρχικό παράπτωμα!!

Σε 26 ματς σκόραρε 13 γκολ, με τον απολογισμό του στα πρωτάθλημα να είναι 24-12!  Δηλαδή ο Χουάν Μοριτέλο έβαλε μόνος του με τον Αστέρα περισσότερα γκολ από ότι έβαλαν μαζί και οι 3 στραικερ του ΠΑΟΚ (10)! Η σύγκριση με τους επιθετικούς του δικεφάλου ασφαλώς και δεν γίνεται τυχαία.

Όπως μάθαμε τον Γενάρη είχε παίξει στην Τούμπα το ενδεχόμενο να κινηθεί ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μιριτέλο. Δηλαδή ενός φορ δοκιμασμένου, που τον γνώριζαν και δεν θα χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής ενώ είναι αποδεδειγμένα... "παστελωτής" γκολ!

Τελικά δεν προχώρησαν τότε σε κίνηση για τον 25χρονο στραικερ, αλλά μαθαίνω πως θα παίξει δυνατά το καλοκαίρι στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Προφανώς έχουν σχετική ενημέρωση  και στον Αστέρα, για το... γκελ που κάνει ο Αργεντινός και προχωράνε στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την αγορά του από την Ντεφένσα...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα! Τέλος από τη ΝΔ ο Θοδωρής Ζαγοράκης - Μεταγραφή σε άλλο μεγάλο κόμμα
 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags