Facebook Pixel Super League: Λόγω... Αλαφούζου δεν έβαζε Ζέκα ο Γιοβάνοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-14 00:08:00

Λόγω... Αλαφούζου δεν έβαζε Ζέκα ο Γιοβάνοβιτς - "Αγρίεψε" με οπαδούς ο Μεϊτέ - Στην έξοδο ο Γαλανόπουλος!

GOALάρες by Εvaggelistis

Η απόφαση Αλμέιδα και ποιος "έφαγε" τον Έλληνα άσο. Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι, παρότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο; Τι φημολογείται για τον διεθνή χαφ του Παναθηναϊκού και τα "σκηνικά" στην προπόνηση του ΠΑΟΚ...

ΖΕΚΑ: Χωρίς Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού άρχισε να παίζει πολύ πιο συχνά και πολύ περισσότερο, μέχρι και βασικός 4 φορές ξεκίνησε (30 90λεπτα). Το αποτέλεσμα ήταν να τον καλέσει ξανά και ο Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας. Γιατί όμως, ο Σέρβος τεχνικός τον εμπιστευόταν σπανίως (είχε παίξει μαζί του μόλις 125' σε 6 μήνες ενώ με τον Τεριμ 370' μόλις σε 2,5 μήνες); Αν πιστέψουμε τον αστικό μύθο του Κορωπί ου, ο Γιοβάνοβιτς ήταν λίγο ενοχλημένος / προκατειλημμένος απέναντι στον Ζέκα γιατί γνώριζε πως ο τελευταίος είχε πολύ καλή σχέση κι απευθείας επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο!! Με το αφεντικό συχνά να συζητάει θέματα της ομάδας με τον Ζέκα. Άλλωστε αυτοί που... γνωρίζουν λένε πως ο "Μίστερ Σκαι" του έχει τέτοια εκτίμηση και εμπιστοσύνη, που όταν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο 35χρονος μέσος, τον περιμένει άμεσα πόστο στην ομάδα!

ΜΕΙΤΕ: Κυκλοφορεί πως ήταν από τους λίγους παίκτες του ΠΑΟΚ στους οποίους δεν άρεσε/δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την... επίσκεψη μερίδας οπαδών του δικεφάλου στην προπόνηση της Τρίτης. Και όχι μόνο δεν του άρεσε αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αντέδρασε/"αγρίεψε" κιόλας (... βγήκε μπροστά γιατί προφανώς ένιωσε προσβεβλημένος), εκφράζοντας την δυσφορία του στην συγκεκριμένη "πρακτική" και στα όσα... ακούστηκαν από τους οπαδούς προς τους παίκτες. Εφόσον ισχύει όλο αυτό το "σκηνικό" το ερώτημα είναι αν θα επηρεάσει τις συζητήσεις , που είχαν ξεκινήσει, για παραμονή του και του χρόνου στην Τούμπα (θυμίζω είναι δανεικός από την Μπενφίκα, με οψιόν αγοράς)...

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Το 2024 έχει στην ΑΕΚ  όλες και όλες 2 συμμετοχές, με ισάριθμες 12λεπτες αλλαγές κι ενώ σε 3 παιχνίδια ήταν πάγκο και σε 6 εκτός αποστολής (στα 2 από αυτά είχε δηλωθεί τραυματίας). Στην πιάτσα το θεωρούν αρκετά περίεργο μέχρι ανεξήγητο που ο Αλμέιδα ξαφνικά σταμάτησε να εμπιστεύεται τελείως τον νεαρό διεθνή Ελληνα, σε βαθμό  που τον τελευταίο μήνα κυριολεκτικά... αγνοείται!! Οι πιο ... υποψιασμένοι ψάχνουν να βρουν αν κάτι έχει συμβεί, από την άλλη όμως, υπάρχει και το δεδομένο της άφιξης/ προσθήκης του Λιούμπισιτς. Μεταγραφικό γούστο Αλμέιδα, για τον οποίο πληρώθηκαν και 4.000.000 σε transfer fee, παίκτης/προτζεκτ στον οποίο ψάχνουν μάλιστα να βρουν σταδιακά θέση στην βασική ενδεκάδα κι ενώ δικαιολογημένα μπήκε με το "καλημέρα" στο βασικό ροτέισον των κιτρινόμαυρων. Ουσιαστικά , λοιπόν, με τον ερχομό του Λιούμπισιτς και με υγιείς Σιμάνσκι/Γιόνσον/Πινέδα/Μάνταλο δεν υπάρχει...χώρος και χρόνος που να περισσεύουν για τον Γαλανόπουλο. Ο Αυστριακό -Κροάτης μέσος δηλαδή τον "έφαγε" και όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι πιθανότατα ο "Γαλανό" θα... χαιρετήσει κι ας έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Άλλωστε και τέλη Γενάρη/αρχές Φεβρουαρίου που έσκασε η πρόταση από την Τουρκία (Σάμσπουνσπορ), ο Γαλανόπουλος - και όχι το κλαμπ- ήταν περισσότερο που της έβαλε ..."χι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συζητήσεις για πώληση μεγάλης ελληνικής ομάδας - 100 εκατ. ζήτησε ο ιδιοκτήτης - Deal μετά το πρωτάθλημα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags