Facebook Pixel Μίλησε για όλα ο Μάντζιος! Ο στόχος του για τον Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-15 02:30:00

Μίλησε για όλα ο Μάντζιος! Ο στόχος του για τον Άρη - Ατάκα για τον τελικό Κυπέλλου

Sportdog Team
Μίλησε για όλα ο Μάντζιος! Ο στόχος του για τον Άρη - Ατάκα για τον τελικό Κυπέλλου

Ο τεχνικός των Κίτρινων ήταν καλεσμένος στο ΙΕΚ Δέλτα και μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας, τους στόχος ενόψει της επόμενης χρονιάς, αλλά και το μεγάλο... στοίχημα του τελικού Κυπέλλου και το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Άκης Μάντζιος: Στα ΙΕΚ Δέλτα ήταν φιλοξενούμενοι ο  προπονητής του Άρη, ο Γιώργος Γκουγκουλιάς και ο Μιχάλης Παναγίδης και συνομίλησαν με φοιτητές όπου και δέχθηκαν ερωτήσεις για την φετινή πορεία των Κίτρινων, τα πλέι οφ και φυσικά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Και στην πρώτη θητεία, η ομάδα είχε υψηλές θέσεις, υπήρχε συνέπεια αγωνιστική και αυτή τη χρονιά στο κύπελλο πάμε καλά. Στο πρωτάθλημα είχαμε αρκετές ατυχίες και θέλαμε χρόνο. Μείναμε πίσω, αλλά θα διεκδικήσουμε το καλύτερο. Η παρουσία στον τελικό Κυπέλλου είναι μεγάλη επιτυχία. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν κορμό και να έχουμε μια βάση παικτών. Αυτός είναι ο σκοπός μας”.

Για τη διαχείριση ενόψει του τελικού:Υπάρχει άγχος και πίεση, λογικό όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα με κόσμο. Πιστεύω σε όλους και θέλουμε με κάθε τρόπο το κύπελλο. Μετά από τόσα χρόνια θα είναι μεγάλη επιτυχία μια κατάκτηση τίτλου. Δώσαμε περισσότερο προτεραιότητα στο κύπελλο, αλλά μας ενδιαφέρει και το πρωτάθλημα. Δεν θέλει άγχος ο τελικός, είναι μεγάλο το κίνητρο. Είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς και θέλουμε να κερδίζουμε. Θα είμαστε έτοιμοι για τον τελικό. Η διακοπή είναι καλή, γιατί θα πάρουμε ανάσες», είπε ο Άκης Μάντζιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην ιδιοκτήτης ιστορικής ομάδας της Αθήνας αγοράζει τον Βόλο - Πουλάει, αλλά δεν φεύγει ο Μπέος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags