Facebook Pixel Sportdog.gr | Δύο μεταγραφές το καλοκαίρι ο Τζόλης - Βολιδοσκόπηση από μεγάλη ελληνική ομάδα - Ξέφυγε η τιμή του!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-18 15:30:00

Δύο μεταγραφές το καλοκαίρι ο Τζόλης - Βολιδοσκόπηση από μεγάλη ελληνική ομάδα - Ξέφυγε η τιμή του!

GOALάρες by Εvaggelistis

Γιατί έχει δύο ρήτρες ο Έλληνας άσος και ο λόγος που μέσα στους επόμενους μήνες ετοιμάζεται να υπογράψει δύο νέα συμβόλαια... back to back. Τουλάχιστον οκτώ σύλλογοι τον παρακολουθούν!
 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ: Είναι πιο ... καυτός από κάθε άλλη φορά και με την φόρμα που έχει πιθανότατα να τον δούμε και στην 11άδα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Καζακστάν, αν ερμηνεύσουμε σωστά όσα του είχε πει πριν από λίγο καιρό ο Γκους Πογέτ. Το θέμα μας όμως, σήμερα δεν είναι η "γαλανόλευκη" αλλά το... θέμα που προέκυψε μετά το γκολ που σκόραρε και τις δυο ασίστ που έβγαλε στο 4-0 κατά της Όσναμπρικ. Όπως κυκλοφορεί, λοιπόν, οι φίλοι της Φορτούνα Ντυσελντορφ ξεκίνησαν διαδικτυακό... έρανο προκειμένου να συγκεντρώσουν τα 5 εκατ. ευρώ ή μέρος τους, για να πληρωθεί η ρήτρα αγοράς του 22χρονου Έλληνα επιθετικού στην Νόριτς, από την οποία είναι δανεικός. Μάλιστα, μάλιστα... Μόνο που δεν υπάρχει μια ρήτρα αλλά δυο και μάλιστα διαφορετικές. Η μία είναι όντως 5.000.000 ευρώ και καθίσταται αυτομάτως υποχρεωτική σε περίπτωση ανόδου της Φορτούνα στην Μπουντεσλίγκα. Η άλλη είναι 3.500.000 ευρώ και δεν καθιστά υποχρεωτικότητα για την Φορτούνα, εφόσον παραμείνει στην 2η κατηγορία της Γερμανίας και για την επόμ3νη σεζόν! Οπότε  το θέμα του "εράνου" από τους οπαδούς της Φορτούνα... πιασάρρικο για τα ΜΜΕ , αλλά χωρίς ουσία...

ΤΖΟΛΗΣ/ΦΟΡΤΟΥΝΑ: Και στη δεύτερη περίπτωση πάντως η διοίκηση του γερμανικού κλαμπ έχει αποφασίσει να τα σκάσει και να κάνει δικό της τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ! Πολύ απλά γιατί με την... τρελή σεζόν που κάνει ήδη αρκετές ομάδες έχουν κάνει διερευνητικές κρούσεις, κάποιες και προτάσεις, είτε στην Φορτούνα, είτε στην Νόριτς. Η πρώτη , λοιπόν, θα πληρώσει την δεύτερη στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενεργοποιώντας όποια από τις δυο υπάρχουσες ρήτρες προκύψει με βάση την τελική θέση της. Βλέπετε στο Ντύσελντορφ έχουν μυρίσει πολύ... μαρούλι και μάλιστα άμεσο. Οπότε τον αγοράζουν ακόμη και αν δεν έρθει η άνοδος και μετά απευθείας πώληση του. Με ποσό πολύ μεγαλύτερο όχι μόνο από τα 3,5 αλλά πλέον κι από τα 5 εκατομμύρια! Στο ... κόλπο για Τζόλη μέχρι πρότινος ήταν οι Γκλάντμπαχ / Στουτγκάρδη / Βόλφσμπουργκ / Άιντραχτ από την Μπουντεσλίγκα, ο Άγιαξ από την Ολλανδία, η Μπριζ από το Βέλγιο και η Στρασμπούργκ από την Γαλλία!! Μιλάμε για 7 ευρωπαικές ομάδες συν μια ελληνική Μπιγκοφοράτη ομάδα - έκπληξη ( σίγουρα δεν είναι ο ΠΑΟΚ, πιθανότατα ούτε ο Ολυμπιακός), η οποία τον Γενάρη είχε βολιδοσκοπήσει το υπάρχον status του. Μόνο που έτσι όπως το πάει ο Τζόλης το transfer fee που θα απαιτηθεί στο τέλος θα ξεφύγει πηγαίνοντας στα 9 με 10 εκατομμύρια !!! Εφικτό ποσό για τις ξένες ομάδες, τελείως ανέφικτό για ελληνική ακόμη κι αν έπειθε τον Τζόλη να επέστρεφε στη Ελλάδα (που δεν το βλέπω με την ... καμία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κι όμως, προπονητής "έκοψε" τον Κωστούλα στον Ολυμπιακό - Το παίρνει πάνω του ο Μεντιλίμπαρ με νέο πλάνο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags