Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τι "παίζει" με Μουσλέρα και τα λεφτά για Ντραγκόφσκι
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-19 08:28:00

Νέα δεδομένα για τον "άσσο" στον ΠΑΟ - Τι "παίζει" με Μουσλέρα και τα λεφτά για Ντραγκόφσκι

Sportdog Team
Νέα δεδομένα για τον "άσσο" στον ΠΑΟ - Τι "παίζει" με Μουσλέρα και τα λεφτά για Ντραγκόφσκι

Οι Πράσινοι φαίνεται ότι καταλήγουν στον "εκλεκτό" για το τέρμα εν όψει και της νέας σεζόν.

"Λίρα εκατό" πέτυχε ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι πριν μερικούς μήνες ως αντί-Μπρινιόλι, αφού ο θηριώδης Πολωνός τερματοφύλακας "έδεσε" αμέσως με το Τριφύλλι, κάνοντας ορισμένες καίριες επεμβάσεις, όντας αυτός που έδωσε και την μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο επί του ΠΑΟΚ, όταν απέκρουσε τρία πέναλτι.

Το τελευταίο διάστημα ήρθε στην πράσινη επικαιρότητα το όνομα του Φερνάντο Μουσλέρα της Γαλατασαράι εν όψει της νέας σεζόν, ωστόσο παρότι ο Φατίχ Τερίμ τον γνωρίζει άριστα από την κοινή τους θητεία στην "τσιμ-μπομ", φαίνεται ότι τελικά ο Παναθηναϊκός δεν θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με την "Sportday", οι Πράσινοι αναμένεται να ρίξουν όλο το βάρος για τον "άσσο" στη περίπτωση του Ντραγκόφσκι, καθώς ενεργοποιήθηκε αυτόματα η οψιόν αγοράς του από την Σπέτσια (επειδή συμπλήρωσε 10 συμμετοχές), η οποία ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Εντούτοις, στο τέλος της σεζόν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θα προσπαθήσουν να έχουν νέα διαπραγμάτευση με την Σπέτσια, καθώς η ιταλική ομάδα κινδυνεύει με υποβιβασμό και ενδεχομένως να χρειαστεί τα χρήματα που θα προσφέρουν οι Πράσινοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνας ο… νέος Κάιπερς - "Μπλόκο" από Αλμέιδα, scouting από ΠΑΟ, Ολυμπιακό - Έχει ήδη προτάσεις! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags