Facebook Pixel Ρεπορτάζ... φωτιά για Ολυμπιακό! Κοιτάζει Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-19 09:07:00

Ρεπορτάζ... φωτιά για Ολυμπιακό! Κοιτάζει Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή για τα άκρα της άμυνας (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ρεπορτάζ... φωτιά για Ολυμπιακό! Κοιτάζει Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή για τα άκρα της άμυνας (ΦΩΤΟ)

Μπορεί ακόμα η φετινή σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί όμως τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι κοιτάζουν ποδοσφαιριστή από τη Βραζιλία για τα άκρα της άμυνάς τους ενόψει του καλοκαιριού.

Ματέους Αλεξάντρε: Νέα δεδομένα στα μεταγραφικά των Ερυθρόλευκων φέρνει το πρωτοσέλιδο από το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, μιας και αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον 24χρονο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Κουιάμπα, ο οποίος μπορεί να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Μάλιστα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έρχεται από τη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα esporte.ig.com.br, που σημειώνει πως ο ο παίκτης "βρίσκεται στο ραντάρ του Ολυμπιακού, με τον ελληνικό σύλλογο να έχει διερευνήσει το στάτους του δεξιού μπακ", με τον ίδιο να έχει έχει χρησιμοποιηθεί και σε αυτές του αμυντικού μέσου και του στόπερ και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κουιάμπα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025.

Ο Ματέους Αλεξάντρε έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Μαρίλια και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Πόντε Πρέτα, ενώ ακολουθήσε ο δανεισμός του στη δεύτερη ομάδα της Κορίνθιανς κι οι δανεισμοί του στην Ίντερ Λιμέιρα και στην Κοριτίμπα, μέχρι που τον Ιανουάριο του 2023 έμεινε ελεύθερος κι έκλεισε στην Κουιάμπα, ενώ το όνομά του έχει απασχολήσει ομάδες από την Αγγλία και την Πορτογαλία ενόψει καλοκαιριού, χωρίς όμως να γίνεται λόγος το ποιες είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνας ο… νέος Κάιπερς - "Μπλόκο" από Αλμέιδα, scouting από ΠΑΟ, Ολυμπιακό - Έχει ήδη προτάσεις! (Vid)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags